Kahraman TV

Atalanta-Juventus Maçı Canlı İzle

SPOR

Juventus İtalya Serie A'da Atalanta ile karşıya karşıya geliyor. Mücadele şu sıralarda başladı.

Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Cristiano Ronaldo’nun Atalanta maçında çok büyük ihtimalle oynamayacağını söyledi.

Serie A lideri Juventus, 13. hafta maçında deplasmanda Atalanta ile karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Maurizio Sarri, karşılaşma öncesi düzenlediği basın toplantısında Cristiano Ronaldo’nun Atalanta maçında ‘yüzde 99 ihtimalle’ forma giyemeyeceğini söyledi.

Futbolcuların bazen dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Sarri, “Salı günü bize kendisini iyi hissetmediğini iletti. Milli maç haftasındaki ilk maçında iyi olduğunu ancak ikinci maçında ağrı hissettiğini söyledi. Bu yüzden Atalanta maçında forma oynamasını beklemiyoruz. Salı günü oynayacağımız Atletico Madrid maçına yetişmesini amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Milan maçında oyundan alındığı için hocasına tepki gösteren Portekizli yıldız, yaptığı açıklamada “Oyundan çıkmayı sevmediğimi herkes bilir. Davranışımla ilgili bir sorun yok. Sakatlığıma rağmen oynayarak Juventus’a faydalı olmaya çalıştım. Oyundan çıkmak hoşuma gitmedi ama sahada yüzde 100'ümü veremediğimi de biliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://canlitv.com/bein-sports-haber

https://www.nesine.com/nesine-tv

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.