Kahraman TV

Aston Villa-Manchester United Maçı Canlı İzle

SPOR

İngiltere Premier Lig'de Aston Villa ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 22.15'te başlayacak.

İngiltere Premier Lig'de Aston Villa ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 22.15'te başlayacak. 

9.07.2020 | Premier Lig | 34. Hafta | Stat: Villa Park | TV: S Sport

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.ecanlitvizle.live/s-sport-canli-izle-3/

Manchester United ile oynadığı son 42 Premier Lig maçının sadece birini kazanabilen Aston Villa (11B 30M), tek galibiyetini deplasmanda almıştı (Aralık 2009'da 1-0).

Aston Villa'ya konuk olduğu son 20 maçı kaybetmeyen Manchester United, en üst lig tarihinde bir takımın aynı rakibe karşı yakaladığı en uzun deplasman yenilmezlik serisinin sahibi konumunda.

Premier Lig'de maçın oynandığı güne ligin ilk 10 sırasında giren takımlara rakip olduğu son 27 Premier Lig maçının sadece birini kazanabilen Aston Villa (4B 22M), tek galibiyetini Ağustos 2019'da aldı.

Manchester United, Premier Lig tarihinde üst üste dört deplasman maçını en az üç farkla kazanan ilk takım olmak için sahaya çıkıyor.

Manchester United orta sahası Bruno Fernandes (6 gol & 5 asist), Premier Lig tarihinde 10 gol katkısına en az maçta ulaşan oyuncu konumunda (9 maç).

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.