Kahraman TV

Arsenal-Olympiakos Maçı Canlı İzle

SPOR

Arsenal sahasında Olympiakos ile karşılaşacak. Uefa Avrupa Ligi mücadelesi saat 23.00'da başlayacak.

Arsenal sahasında Olympiakos ile karşılaşacak. Uefa Avrupa Ligi mücadelesi 27 Şubat Perşembe saat 23.00'da başlayacak. 

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://canlitv.com/bein-sports-haber

https://www.canlitv.me/cbc-sport

https://www.canlitv.vin/idman-tv-1

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Arsenal ile Olympiakos karşı karşıya gelecek. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Arsenal turun net favorisi.

Arsenal Avantajı Kaptı

Arsenal, son haftalarda gösterdiği performans ile hem kazanmaya hem güven vermeye başladı. Premier Lig’de önce Newcastle United’ı ardından ise geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Everton’u mağlup eden Mikel Arteta’nın öğrencileri 2020 yılında henüz ligde mağlubiyet yaşamadı. Saka ve Nketiah gibi genç yıldızların ilk 11’e monte edilmesiyle Arsenal’ın hücumda daha üretken olduğunu görüyoruz. Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz hafta Karaiskakis’te Saka ve Lacazette işbirliği ile golü bulan Arsenal maçı 1-0 kazanarak avantajı kaptı. Rövanş maçı öncesinde Kolosinac’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Olympiakos’un İşi Zor

Olympiakos için zor bir eşleşme olduğu belliydi. Ben ilk maçta Karaiskakis’de taraftarları önünde kaybetmeyeceklerini düşünüyordum ama Arsenal’a 1-0 mağlup oldular. Tabi Arsenal kalecisi Leno’nun iyi bir maç çıkarttığını belirtmek gerekiyor. Olympiakos mağlup olmasına rağmen iyi bir 90 dakika ortaya koydu. Rövanş maçında turu geçebilmeleri için bu deplasmanda ena z 2 gol bulup kazanmak zorundalar. 2-1,3-2 ve daha üzeri skorlarda Yunan ekibi bir üst tura adını yazdıran taraf olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.