Kahraman TV

Arda Güler'i Real Madrid uçağına koluna giren polisler götürdü

SPOR

Real Madrid, genç futbolcu Arda Güler ile 6 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Fenerbahçe ise Arda Güler için La Liga ekibiyle görüşmelere başladığını bildirdi. Arda'nın uçağa gitme anında Fenerbahçe yöneticisinin olmaması taraftarların tepkisine neden oldu

Real Madrid, genç futbolcu Arda Güler ile 6 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Fenerbahçe ise Arda Güler için La Liga ekibiyle görüşmelere başladığını bildirdi. Arda'nın uçağa gitme anında Fenerbahçe yöneticisinin olmaması taraftarların tepkisine neden oldu. Fenerbahçe, transfer bedeli olarak 30 milyon avro ve satıştan %20 pay alacağını açıkladı. Arda Güler, Real Madrid ile sözleşme imzalayacak ve yarın basına tanıtılacak. Arda Güler, Fenerbahçe'ye veda ederek duygusal bir paylaşım yaptı.

İspanyol devi Real Madrid Arda Güler ile 6 yıllık anlaşma sağlandığını açıklarken, Fenerbahçe Kulübü de genç yıldız için La Liga ekibiyle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. 18 yaşındaki orta saha oyuncusunun Real Madrid uçağına gidiş anları ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

SERVİS EDİLEN FOTOĞRAFLAR TEPKİ ÇEKTİ

Havalimanından servis edilen fotoğraflarda Arda'nın koluna giren polislerin yardımıyla uçağa doğru hareket ettiği anlar yer alırken, genç futbolcunun yanında herhangi bir Fenerbahçe yöneticisinin bulunmaması ise Sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.