Kahraman TV

Antalyaspor-Hatayspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de Antalyaspor Hatayspor karşı karşıya gelecek. Maç 29 Aralık Salı Günü Saat 19.00'da oynanacak.

Süper Lig'de Antalyaspor Hatayspor karşı karşıya gelecek. Maç 29 Aralık Salı Günü Saat 19.00'da oynanacak.

Antalyaspor Hatayspor maçı kenti etkisine alan yoğun yağış sebebiyle bugüne ertelenmişti. Bugün aynı saatte yeniden karşılaşacak olan iki ekip, 3 puanı alabilmek için büyük efor sarf edecek. 21 puanla ligin yedinci sırasında yer alan Hatayspor, bu maçı alması halinde altıncı sıraya yükselecek. Antalyaspor, galibiyet elde etmesi halinde ise 5 sıra yükselerek dokuzuncu sırada konumlanacak. Peki, çekişmeli geçmesi beklenen Antalyaspor Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

ANTALYASPOR HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Süper Lig'in 15'inci Hafta mücadelesinde Antalyaspor, Hatayspor'u konuk edecek. 29 Aralık Salı günü saat 19.00'da oynanacak mücadele, Bein Sports HD 2 kanalından canlı izlenebilecek.

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında konuk edeceği Atakaş Hatayspor'u yenip, iç sahada yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
Ligde evindeki en son yenilgisini 9. haftada Aytemiz Alanyaspor'a karşı 22 Kasım'da oynanan maçta 2-0'lık skorla yaşayan kırmızı-beyazlılar, bu mücadeleden sonra iç sahadaki maçlarında puan kaybı yaşamadı.

Alanyaspor yenilgisinin ardından sahasındaki maçlarda kalesini gole de kapatan Akdeniz temsilcisi, 11. haftada MKE Ankaragücü'nü 1-0, 13. haftada Hes Kablo Kayserispor'u 2-0 yendi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, ligin 15. haftasında bugün konuk edeceği Atakaş Hatayspor'u da yenip, evinde yakaladığı galibiyet serisine devam etmek istiyor.

SÜĞLÜN: "İÇ SAHADAKİ GALİBİYET SERİMİZE DEVAM ETMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Kulübün basın sözcüsü Murat Süğlün, AA muhabirine, iç saha maçlarında yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Atakaş Hatayspor'a karşı zor bir maçın daha kendilerini beklediğini ifade eden Süğlün, şunları kaydetti:

"Kaliteli kadromuzla bu haftayı üç puanla kapatmayı planlıyoruz. Her maçımızda olduğu gibi Hatayspor karşılaşmasına da galibiyet için çıkacağız. Hatayspor da kaliteli bir ekip. Ancak bizim gücümüz de ortada. Özellikle evimizde oynadığımız maçlarda daha rahat puan kazanıyoruz. Hatayspor'u da yenip, iç sahadaki galibiyet serimize devam etmeyi hedefliyoruz. Bu hafta ligde yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyoruz."

SÜPER LİG'DE İLK RANDEVU

Antalyaspor, şu an ligde 21 puanı bulunan rakibi Atakaş Hatayspor ile Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek.

Ligde geride kalan 14 haftada 4 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle 17 puana ulaşan Fraport TAV Antalyaspor, topladığı puanın 13'ünü iç saha maçlarında kazanmasıyla dikkati çekiyor.

KARŞILAŞMA YOĞUN YAĞIŞ NEDENİYLE BUGÜNE ERTELENDİ

Süper Lig'in 15. haftasında bugün oynanması planlanan Fraport TAV Antalyaspor-Atakaş Hatayspor maçı, yoğun yağışın saha zeminini müsabaka yapılmasına elverişsiz hale getirmesi nedeniyle ertelendi.

Kentte öğle saatlerinde başlayan ve etkisini arttırarak halen devam eden sağanak nedeniyle Fraport TAV Antalyaspor-Atakaş Hatayspor mücadelesi öncesi Antalya Stadı'nın zemininde yoğun su birikintileri oluştu.

Her iki takım oyuncuları, yoğun yağış, zeminin elverişsizliği ve olumsuz hava şartları yüzünden maç öncesi ısınmak için sahaya çıkamadı.

Maçı yönetecek hakem Ramazan Keleş, yardımcılarıyla birlikte mücadelenin başlama saatinden 5 dakika önce sahayı son kez kontrol edip, top sektirmeye çalıştı ve stat zemininin karşılaşmanın yapılmasına elverişli olmadığına karar verdi.

Karşılaşma bugüne ertelendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.