Kahraman TV

Antalyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de Antalyaspor Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maç 3 Şubat Çarşamb Günü Saat 19.00'da oynanacak.

Süper Lig'de Antalyaspor Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maç 3 Şubat Çarşamba Günü Saat 19.00'da oynanacak.

Beşiktaş, Süper Lig’in 23. haftasında Antalyaspor’un konuğu olacak. Ligin ikinci yarısına Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan ve 9 maçlık serisini kaybeden Beşiktaş, liderliği Fenerbahçe'ye kaptırdı. Sergen Yalçın'ın ekibi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kazandığı haftada fire vermek istemiyor. 6 maçtır kaybetmeyen Antalyaspor ise çıkışını Siyah Beyazlı ekip karşısında sürdürmeye çalışacak. Beşiktaş'ın Everton'dan kiraladığı Cenk Tosun da tedbiren karantinada olduğu için bu karşılaşmanın kadrosuna dahil edilmedi. Başarılı golcünün, karantinası cuma günü sona erecek ve pazar günkü Konyaspor maçında oynayabilecek.

14 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyeti olan Beşiktaş, Galatasaray'ın Başakşehir'i 3-0 mağlup etmesinin ardından 44 puanla 3. sıraya geriledi. Ligde son maçında Gençlerbirliği’ni yenen Antalyaspor ise 7 galibiyet, 8 beraberlik, 6 yenilgi ve topladığı 31 puanla puan cetvelinin 9. basamağında yer alıyor.

İki takım bu sezonun ilk devresinde ise Cyle Larin ve Gökdeniz Bayrakdar'ın karşılıklı golleriyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Eren, Nuri, Kudriashov, Fredy, Amilton, Imeri, Gökdeniz, Bünyamin, Veysel

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, N'Koudou, Larin, Aboubakar

Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antalya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Alper Ulusoy'un yöneteceği maç beIN Sports HD 1'den yayınlanacak. 90 dakikanın canlı skor takibi ise haberimizde olacak. 

Antalyaspor - Beşiktaş arasındaki maçın VAR hakemi Ümit Öztürk oldu. AVAR hakemi ise Hakan Ceylan oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.