Kahraman TV

Antalyaspor-Ankaragücü Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de hafta Antalyaspor-Ankaragücü maçıyla açılıyor. Karşılaşma bu akşam saat 20.30'da başlayacak.

Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor, sahasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak.

Antalyaspor, Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

20 Aralık Cuma günü saat 20:30'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. 

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://canlitv.com/bein-sports-haber

https://canlitv.com/cbc-sport

Geride kalan 15 haftada 13 puan toplayan Antalyaspor 16. sırada yer alıyor. Ankaragücü ise 10 puanla son sırada bulunuyor. 

Ev sahibinde Harun Kavaklıdere ve Bahadır Öztürk'ün sakatlığı devam ediyor. Ufuk Akyol ise sarı kart cezalısı.

Konuk ekipte ise Dever Orgill, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Hector Canteros, Yalçın Ayhan ve Mehmet Sak'ın ise sakatlıkları bulunuyor.

Antalyaspor: Ferhat, Eren, Angelo, Celutska, Sangare, Charles, Doğukan, Hakan, Fredy, Amilton, Chahechouhe

MKE Ankaragücü: Korcan, Pinto, Pazdan, Kulusic, Alihan, Cebrail, İlhan, Faty, Sedat, Kitsiou, Alper Önal

Maç Öncesi OPTA İstatistikleri

Ankaragücü ile oynadığı son 10 Süper Lig maçında da gol atan ve bu karşılaşmaların sadece birini kaybeden Antalyaspor (7G 2B), tek yenilgisini geçen sezon bu statta aldı (2-4).

Antalyaspor deplasmanında çıktığı son beş maçın sadece birini kazanan Ankaragücü (1B 3M), tek galibiyetini son karşılaşmada aldı. Ankara ekibi, rakibini Mayıs 2007'den bu yana dış sahada üst üste iki kez mağlup edemiyor.

Süper Lig'de sekiz maçtır kazanamayan Antalyaspor (2B 6M), aynı sezon içinde daha uzun bir galibiyet hasretini en son ligden düştüğü 2013/14'te yaşamıştı (14 maç).

Deplasmanda oynadığı son altı Süper Lig maçında da en az ikişer gol yiyen Ankaragücü, bu süreçte tek puanını Galatasaray'dan aldı (1B 5M).

Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım Antalyaspor (14). Ankaragücü (4) ise Denizlispor'un (2) ardından ilk 45 dakikalarında en az gol bulan ekip.

Süper Lig'de şu ana kadar kalesine en fazla şut gelen takım olan Ankaragücü (102). Antalyaspor ise bu sezon gol çevirme yüzdesi en düşük ekip konumunda (%7.8).

Antalyaspor'un bu sezon iç sahada attığı sekiz gol de farklı oyunculardan gelirken; kırmızı beyazlılar adına iki ya da daha fazla gol katkısı yapan sadece iki oyuncu var: Serdar Özkan (1 gol & 1 asist) ve Gustavo Blanco (1 gol & 2 asist).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla pas arası yapan oyuncu, Antalyaspor sağ beki Nazım Sangare (32).

Ankaragücü forması giyen Dever Orgill'in Süper Lig kariyerinde yaptığı tek hat-trick Antalyaspor karşısında geldi (Mart 2019).

Ankaragücü forveti İlhan Parlak, bu sezon takımının Süper Lig'de attığı 11 golün %55'ine doğrudan katkı sağladı (5 gol & 1 asist).

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.