Kahraman TV

Antalyaspor-Alanyaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Antalyaspor ile Alanyaspor karşılaşacak. Mücadele bu akşam saat 20.45'te başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Antalyaspor ile Alanyaspor karşılaşacak. Mücadele bu akşam saat 20.45'te başlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin

ANTALYASPOR - ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Antalyaspor - Alanyaspor maçı 17 Mart Çarşamba günü saat 20:45'te A Spor'da canlı yayınlanacak.

ANTALYASPOR - ALANYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Eren, Nuri, Fredy, Hakan, Amilton, Gökdeniz

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih, Tzavellas, Moubandje, Berkan, Siopis, Efecan, Salih, Davidson, Babacar

YARI FİNAL ÖNCESİ LİGDE KARŞILAŞTILAR

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Alanya'da oynanan maçta Alanyaspor ve Antalyaspor, yarı finalin provasında karşı karşıya gelmiş, Alanyaspor evinde rakibini 4-0 gibi net bir skorla geçmeyi başarmıştı. İki takım arasında Süper Lig, 1'inci Lig ve Türkiye Kupası'nda oynanan maçlarda Alanyaspor'un 7, Antalyaspor'un ise 5 galibiyeti bulunuyor. İki karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

DERBİ BU AKŞAM OYNANACAK

Aynı kentin iki takımının yarı finalde karşılaşması futbolseverleri de heyecanlandırdı. İki kardeş kulübün derbi karşılaşması öncesi kentin bazı yerlerine Antalyaspor bayrakları asıldı. Alanya'yı da kent merkezinde olduğu gibi heyecan sardı. Alanyasporlu futbolseverler de saat 20.45'te Antalya Stadyumu'nda oynanacak ve kaybedenin eleneceği karşılaşmayı heyecanla bekliyor.

MUSTAFA YILMAZ: KULÜBÜMÜZE KUPAYI GETİRMEK İSTİYORUZ

Fraport TAV Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz, geçen sezon oynanan yarı final karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor'un finale yükselen taraf olduğunu hatırlattı. Yılmaz, "Aslında dejavu yaşanıyor. Geçen sene de yarı finalde Alanyaspor ile oynamıştık. Bu sene o dejavu yaşanmaz. Biz öncelikle finale çıkmak istiyoruz. Antalyalıların beklentisi bu. Benim de Antalyaspor Başkanı olarak beklentim bu. Finalde de şehrimize, kulübümüze kupayı getirmek istiyoruz. Antalya şehrinin bu kupaya çok ihtiyacı var" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.