Kahraman TV

Ankaragücü-Denizlispor Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de zor günler geçiren Ankaragücü sahasında Denizlispor ile karşılaşacak. Mücadele saat 15.00'da başlayacak.

Haftaya 11 puanla 17. sırada giren başkent ekibinde sarı kart cezalısı Ante Kulusic ve sakatlığı bulunan Oscar Scarione, Denizlispor'a karşı forma giyemeyecek.

Denizlispor'da ise sakatlığı bulunan Zakarya Bergdich ile kart cezalısı Thiago Lopes mücadelede yer alamayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

https://canlitv.com/bein-sports-haber

MKE Ankaragücü: Korcan Çelikay, Stelios Kitsiou, Michal Pazdan, Alihan Kubalas, Tiago Pinto, Miguel Canteros, Sedat Ağçay, Ricardo Faty, Cebrail Karayel, Wilfried Moke, İlhan Parlak

Denizlispor: Adam Stackhowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Cristian Sapunaru, Sedat Şahintürk(Oğuz Yılmaz), Radoslaw Murawski, Issac Sackey(İsmail Aissati), Olcay Şahan, Hadi Sacko, Modou Barrow, Hugo Rodallega

Maç Öncesi OPTA İstatistikleri

Süper Lig tarihinde Denizlispor'u konuk ettiği 19 maçın 18'inde gol atan Ankaragücü, rakibine sadece Aralık 1986'da mağlup oldu (11G 7B).

Ankaragücü ile oynadığı son altı Süper Lig maçını kazanamayan Denizlispor (3B 3M), Mart 2007'den (1-0) bu yana rakibini mağlup edemiyor.

Süper Lig'in son sekiz haftasında sadece iki puan toplayabilen Ankaragücü (2B 6M), bu puanları son iki karşılaşmada aldı.

Süper Lig'de oynadığı son beş maçın sadece birini kaybeden Denizlispor (3G 1B), tek yenilgisini geçen hafta Alanyaspor'dan aldı (1-5).

Bu sezon deplasmanda topladığı puan ile evinde topladığı puan arasında pozitif anlamda en fazla fark olan takım Denizlispor (14/7).

Ankaragücü bu sezon skor olarak geri düştüğü 11 Süper Lig maçından sadece iki puan çıkarabildi (2B 9M). Denizlispor ise öne geçtiği altı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Ankaragücü formasıyla çıktığı son iki Süper Lig maçında iki gol kaydeden Stelios Kitsiou, daha önceki 27 karşılaşmada gol sevinci yaşayamamıştı.

Hugo Rodallega, Süper Lig kariyerinde Ankaragücü ile karşılaştığı iki maçta birer gol attı.

Bu sezon Denizlispor formasıyla Süper Lig'de beş asist yapan Ismail Aissati, daha önceki 45 karşılaşmada dört gole katkı sağlamıştı (3 gol & 1 asist).

Teknik direktörlük kariyerinde Ankaragücü ile karşılaştığı 10 maçın sadece birini kaybeden Mehmet Özdilek (6G 3B), tek yenilgisini son karşılaşmada aldı (Ankaragücü 2-1 BB Erzurumspor).

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.