Kahraman TV

Alanyaspor-Gençlerbirliği Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de Alanyaspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.30'da başlayacak.

Alanyaspor ile Gençlerbirliği, Süper Lig'in 22. hafyasında karşı karşıya geliyor.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

https://canlitv.com/bein-sports-haber

Geride kalan 21 haftada Alanyaspor'un 39, Gençlerbirliği'nin ise 21 puanı bulunuyor.

Ev sahibinde sakatlığı bulunan Lokman Gör ve Juanfran'ın tedavilerine devam ediliyor ve bu maçta forma giymeleri beklenmiyor.

Konuk ekipte ise Arda Kızıldağ, Floyd Ayite, Pierre-Yves Polomat ve Soner Dikmen sakatlıkları sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Alanyaspor: Marafona, Onur Bulut, Welinton, Caulker, N'Sakala, Siopis, Salih Uçan, Efecan Karaca, Bakasetas, Djalma Campos, Cisse

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Erdem Özgenç, Flavio, Toure, Halil İbrahim Pehlivan, Yasin Pehlivan, Baiano, Candeias, Sessegnon, Sefa Yılmaz, Stancu

Maç Öncesi OPTA İstatistikleri

Süper Lig tarihinde Gençlerbirliği ile oynadığı beş maçı da kaybetmeyen Alanyaspor (3G 2B), rakibini konuk ettiği iki karşılaşmayı da kazandı.

Gençlerbirliği'nin Süper Lig tarihinde mağlup edemeden en fazla karşılaştığı rakibi Alanyaspor (2B 3M).

Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Alanyaspor (1B), son üç karşılaşmada rakiplerine puan vermedi.

Süper Lig'de çıktığı son dört deplasmandan puan alamayan Gençlerbirliği, sezonun ilk altı dış saha karşılaşmasından 8 puan çıkarmıştı (2G 2B 2M).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım Alanyaspor (11). Ligde şu ana kadar kafayla Gençlerbirliği'nden (7) daha fazla gol yiyen tek ekip ise Ankaragücü (9).

Süper Lig'in 2019/20 sezonunda gole sebep olan hata yapmayan tek takım olan Alanyaspor, aynı zamanda rakiplerin yaptığı hatalar sonucu en fazla gol bulan iki ekipten biri (7; Gaziantep FK ile birlikte).

Süper Lig'in ilk 21 hafasında öne geçtiği karşılaşmalarda en fazla puan kaybeden takım Gençlerbirliği (15). Alanyaspor ise skor avantajını yakaladığı 13 maçta mağlubiyet almadı (11G 2B).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla gol sevinci yaşayan iki isimden biri olan Alanyaspor forveti Papiss Cisse (16; Alexander Sörloth ile birlikte), aynı zamanda yaptığı gol katkısıyla takımına en fazla puan kazandıran oyuncu konumunda (17 puan; 16 gol & 1 asist).

Süper Lig'in 2019/20 sezonunda Gençlerbirliği formasıyla en fazla gol pası veren oyuncu olan Daniel Candeias (4), bu asistlerin tamamını deplasmanda yaptı.

Süper Lig kariyerinde Alanyaspor'a konuk olduğu ilk iki maçı gol yemeden kazanan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, daha sonraki iki karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.