Kahraman TV

Zillet İttifakını Layık Oldukları Yere Göndermeye Var Mıyız?

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Erdoğan, "Antalya'da yaklaşık 100 milyon lira maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse şüphesiz bizler yerine getireceğiz." dedi

AK Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya Belediye başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan burada açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

"Antalya'daki felakette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Son günlerde yaşadığımız afetlerin ardından da Antalya'nın kutlu yürüyüşüne devam edeceğine inanıyorum. İlgili bakanlarım gerekli çalışmaları yaptı. İl tespitlere göre 100 milyon maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse bizler de yerine getireceğiz. Hortum gibi önüne gelen her şeyi yıkan rüzgarlar, dev dalgalar gibi afetler dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de yaşanabiliyor. Bunlar için gereken önlemleri almak elimizdedir.

ZİLLET İTTİFAKINI LAYIK OLDUKLARI YERE GÖNDERMEYE VAR MIYIZ?

Antalya tercihini AK Parti belediyeciliğinden kullanarak yüzümüzü güldürmüş bir şehrimizdir. İlçelerdeki, mahallelerdeki tüm kardeşlerime şükranlarımı iletiyorum. Aday tanıtım toplantımızın partimiz ve Antalyamız için hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki seçimlerde partimizi temsil edecek belediye Cumhurbaşkanı adaylarımıza muvaffakiyet temenni ediyorum. Bu seçimlerde 31 Mart'ta zillet ittifakını da illet ittifakını da layık oldukları yere göndermeye var mıyız? Antalya'nın bu seçimlerde de tercihini hizmet siyasetinden, gönül belediyeciliğinden yana kullanacağına inanıyorum.

"ANTALYA BİZİM DE GURURUMUZDUR"

Antalya gerçek bir dünya şehridir. Bu şehri ziyaret eden turist sayısı 12,5 milyon oldu. Dünyanın 4 bir yanından misafir ettiği turistlerle marka olan Antalya, tarım ürünleriyle de bir markadır. Antalya bizim de gururumuzdur. Antalya evsahipliği yaptığı G20 gibi Expo gibi dev organizasyonlarda ülkemizi mahçup etmemiştir. Biz bu Antalya'yı daha büyük başarılara hazırlamak istiyoruz.

Nasıl bu şehrin denizi, kıyıları, bahçeleri, dağları eşsizse insanı da aynı şekilde benzersizdir. Biz Antalya'yı gönüllerin de başkenti olarak görüyoruz.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ANTALYA ADAYLARINI AÇIKLADI

Antalya Büyükşehir Belediye Cumhurbaşkanı adayı - Menderes Tevfik Türel

Akseki - İbrahim Özkan

Aksu - Halil Şahin

Demre - Süleyman Topçu

Döşemealtı - Emre Afacan

Elmalı - Ümit Öztekin

Gazipaşa - Adil Çelik

Gündoğmuş - Mehmet Özeren

İbradı - Hatice Sekmen

Kaş - Mutlu Ulutaş

Kepez - Hakan Tütüncü

Konyaaltı - Gaye Doğanoğlu

Kumluca - Hüsamettin Çetinkaya

Manavgat - Hasan Öz

Muratpaşa - Gökçen Özdoğan Enç

Serik - Enver Aputkan

Alanya - Adem Murat Yücel (Cumhur İttifakı'nın ortak adayı)

Kemer - Yusuf Üras (Cumhur İttifakı'nın ortak adayı)

Korkuteli - Ömer Niyazi işlek (Cumhur İttifakı'nın ortak adayı)

Finike - Nail Dülgeroğlu - (Cumhur İttifakı'nın ortak adayı)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.