Kahraman TV

Yeni dönemin mottosu ‘Türkiye Yüzyılı’

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemin motosunun 'Türkiye Yüzyılı' olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemin motosunun 'Türkiye Yüzyılı' olduğunu belirtti. TBMM'de yeni dönemin ilk grup toplantısını gerçekleştiren AK Parti'den Anayasa hamlesi geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'başörtüsü' konusuna karşılık ülke gündeminde böyle böyle bir sorun dahi olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun teklifin arkasında riyakarlık olduğunu videolu sunumla anlattı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun teklifine karşılık, "Eğer samimiyseniz gelin bu düzenlemeyi yasa ile değil, Anayasa düzeyine sağlayalım" dedi.

Milletvekilleri ile yaz döneminde seçim bölgelerinde ve görevlendirdikleri diğer yerlerde gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından takip ettiklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim süreci ilerledikçe projeleri daha ayrıntılı bir şekilde paylaşacaklarını söyledi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki Cuma günü detaylarını paylaşacakları Aleviler için yeni adım atacaklarının da mesajını verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.