Kahraman TV

MHP'nin Yeni Seçim Sloganı Belli oldu:Tak, Tuk, Tuk!

SİYASET

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok netti. Ne dedik? 'Tak, tak, tak'. Bu defa da şunu deriz: Tak, tuk, tuk"

Yaklaşan Yerel Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok netti. Ne dedik? 'Tak, tak, tak'. Bu defa da şunu deriz: Tak, tuk, tuk" dedi.

‘’İLİŞKİLERİMİZ ÇOK İYİ’’

Hürriyet gazetesinden Ertuğrul Özkök’e açıklamalarda bulunan Bahçeli, AK Parti ile devam eden ittifak görüşmeleriyle ilgili, "Bu ittifakta bizim meselemiz şu veya bu kişinin başkan olması değil. Bizim meselemiz devletin bekası meselesi.’’ Şeklinde konuştu. İttifak konusuna değinen Bahçeli, ‘’İlişkilerimiz çok iyi. Karşılıklı saygı içinde iyi gördüklerimizi de hatalı gördüklerimizi de söylüyoruz. Onlar da bize karşı saygılı. Bir sorun veya pürüz yok" açıklamasında bulundu.

"BU DEFA DA 'TAK TUK TUK' DERİZ"

MHP'nin yerel seçim stratejisi ve sloganıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Siyasi kombin nasıl olur? Bir yöntemi bulunur. Bizim bu konuda tavrımız çok net. Biraz şakayla söyleyeyim. Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok netti. Ne dedik? 'Tak, tak, tak'. Yani üçünde de MHP'ye oy atacaksın. Bu defa da şunu deriz: 'Tak, tuk, tuk'. Bir yöntem, bir siyasi kombin mutlaka bulunur. Yeter ki sistemin oturması konusunda görüş birliğinde olalım" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.