Kahraman TV

Meral Akşener: O Adamın Danışmanlığına Son Verin

SİYASET

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partisinin Grup Toplantısında Konuşuyor

TARİHİ GEL BİZDEN ÖĞREN

Kalktı 10 Kasım günü milletimizle aylay eder gibi fesli Kadir'e ziyarete gitti. Atatürk'e hakaret eden adama gidecek başka bir gün yokmuydu? Oraya, o adamın bağlı bulunduğu dış merkezlere mesaj vermek için mi gittin? Vesile ile bir şey hatırlatmak isterim, Sayın cumhurbaşkanı tarihi dizilerden ve o fesli nasipsizlerden öğreniyorsunuz. Bu bizi kahrediyor. "Keşke Yunan galip gelseydi" diyenden tarih öğrenilmez. Gel bizden öğren. O adamın danışmanlığına son verin. Bu adamın ayağına giden Diyanet İşleri Başkanı'nı da görevden alın
Ülkemizi hedef alan dış odaklara mesaj veriyorlar. "Biz de sizdeniz" diyorlar.

Aç kulağını iyi dinle.Türk milleti için 1. Dünya Savaşı 11 Kasım 1918'de değil, 9 Eylül 1922'de İzmir'de bitmiştir.


MONDROS'U KUTLAMAYA MI GİTTİNİZ? NE İŞİNİZ VAR ORADA?

Dünya ülkemizdeki ekonomik krizi konuşuyor. Bir paket çay 30 lira olmuş. Millet yavan ekmeğin hesabında ama millet yağla balla besleniyor. 81 milyon işi gücü bırakmış sabah akşam et yemişiz, iktidar da millete et yetiştiremez olmuş, fiyatlar da bundan artmış. Allah aşkına milletini tanıyan bir kişi böyle konuşur mu? Allah'tan korkun be. Hayvancılığı bitirdiniz, yeme %70 zam yaptınız, şarbonlu et yedirdiniz. Tarım Bakanı kişi başına yıllık et tüketimimiz 15 kilo diyor. Dengeli beslenme için bunun yılda 30 kiloya çıkması lazım. Refahla ilgili söyledikleri de yanlış. Herkes eline kalemi almış nereden neyi kısabilirim diye hesap ediyor. Her 3 kişiden 1'inin işsiz olduğu yerde hangi refahtan bahsediyorsun? 

KRİZ SARAYI TEĞET GEÇMİŞ

Ey iktidar, bu tabloya siz refah diyorsunuz ama biz millet olarak bildiğin kriz diyoruz. Kriz sarayı teğet geçmiş. Saraya yeni 48 araç alıyorlar. İktidar kendisini iktidara taşıyanlara sırtını döndü. Para babası bir avuç yandaştan başka kurtaracağı kimse yoktur. 

Üreten fabrikaları özelleştirdiler tüketen betonları kamulaştırıyorlar. Bu neyin kafası? Her alanda bu iktidarı bu yanlış tavrından yanlış kararlarından vazgeçireceğiz.

Hep millete sabır diyeceğine bir kere de o yağmacılara hayır de. Diz çöküp papazı verdin. Bize saldırıyor dediğin bütün dış güçlerle dost oldun. Dünkü güneşle bugünkü çamaşır kurumuyor. Enflasyon %26 enflasyon %11 faizse %30u geçti. Bunlar sizlerin rakamları. Çözüm önerilerimizi kulak ardı edip memleketi uçuruma sürüklediniz. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.