Kahraman TV

CHP Gurup Başkan Vekili Özel: "MHP'nin tutumu ne olacakmış"

SİYASET

CHP Gurup Başkan Vekili Özgür Özel, "Dün en ağır küfürleri edip 'vatan haini' dediğini bugün 'kahraman' ilan denlerin, milletin gönlünden düşüp tuz buz olanların hangi tutumu aldığının ne önemi olabilir?" dedi.

CHP Gurup Başkan Vekili Özgür Özel konuşmasında;

"Bahçeli'nin lafının dönüp de Tayyip Bey'e gitmesi ironik bir durumdur.

Efendim ne yapacakmış? Devlet Bahçeli nasıl bir açıklama yapacak?

Çünkü Devlet Bahçeli geçmişte 'HDP'yle görüşenler PKK'yla görüşmüştür' demişti.

Şimdi Ak Parti'nin görüşmesine ne diyecek?

DÜN HAİN DİYEN BUGÜN KAHRAMAN DİYOR

Ya Milliyetçi Hareket Partisi, Devlet Bahçeli ne milliyetçiliğin, ne tutarlılığın, ne siyasetin nasıl yapılacağının kalibresi olamaz ya arkadaşlar.

Kalipresizliğin partisi, kalipresizliğin tutumudur bu. Dün 'hain' dediğine bugün 'kahraman' diyen birisinin bir tutarsızlığının ne önemi olabilir?

Bundan iki önceki seçimde Ak Parti'ye en ağır sözleri... Biz eleştirdik onlar küfürettiler.

Özel konuşmasına şöyle devam etti;

İşi ailelere kadar vardıran ağır laflar söylediler. O siyasi partinin liderine 'Türkiye'de bir tek sen cumhurbaşkanı olamazsın' diyen birine o seçimde aldığı 'Muhalefet yapacağım' oylarıyla destek verip rejimi değiştirtti bunlar. Devlet Bahçeli ne diyecekmiş, MHP'nin tutumu ne olacakmış...

DEVLET BAHÇELİ'NİN TAYYİP BEY'E GİTMESİ İRONİK BİR DURUMDUR

Türkiye'nin bundan sonra bunların eline kaldıysa yanmışız. Allah'tan öyle değil. O yüzden çıldırıyorlar. Anket firmalarına sövüp saymaları da ondan. Milletin gönlünden düşmüş, tuz buz olmuş birilerinin hangi tutumu aldığının önemi yok. Bayram da bile el sıkmyacak noktaya siyaseti getirenlerin Anıtkabir'de Ata'nın huzurunda kendisine uzatılan elleri havada bırakacak kadar bu milletin verdiği görevi inkae edenlerin kimseye verecek ayarı, kuracak oyunu, kalibresi yoktur. Milletin gönlünden düşenlerin bugün burada ne diyecek diye ağzının içine bakacak falan olanlar yanılıyorlar, boşa beklemeyin. Ha şöyle bişey var; kendi kendilerine ettikleri küfürler elbette kıymetli. Biz HDP'yi CHP gibi, MHP gibi, Ak Parti gibi milletin Meclis'e yolladığı ve milletin verdiği görevi yapan bir siyasi parti olarak görüyoruz. 6.5 milyon kişi yollamış buraya. Ve biz onlarla otururuz, görüşürüz, konuşuruz bir sorun yok. Ama buna 'Terörist seviciler' diyen Devlet Baçeli'nin lafının dönüp de Tayyip Bey'e gitmesi ironik bir durumdur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.