Kahraman TV

CHP Demek Kriz Demek, Hizipleşme Demek, Siyasi Beceriksizlik Demektir

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal A Haber’e Konuk Oldu

Gündeme dair soruları cevaplayan Ünal’ın konuşmalarından satırbaşları;

Biz 2004’te ‘Önce millet önce memleket’ dedik, 2009’da ‘Daima hizmet daima millet’ AK partinin milletle olan birlikteliği açısından böyle dedik.Kampanyamız başlangıcında tevazu samimiyet gayretle önce millet önce memleket

Asıl kampanyaya 31 Ocak da başlıyoruz dolayısıyla bu çizgi üzerinden devam edecek.

Milletle birlikteliğimiz ve memleket sevgisi üzerinden devam edeceğiz. AK partinin kampanyalarının güzel tarafı şudur ak partinin kampanyaları tasarlanmış kampanyalar değildir yani milletle kurduğu ilişkiyi sadece Siyasal iletişim diline dönüşmüş kampanyalardır o yüzden bu minval üzere devam edeceğiz. Sloganları ve manifestoyu Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak.

SOSYAL MEDYA AĞIRLIK VERECEĞİMİZ MİTİNG YAPMAYACAĞIMIZ ANLAMINA GELMİYOR

Sosyal medya ağırlık vereceğimiz miting yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Biz klasik kampanyamızı yine yapacağız yani açık hava televizyon reklamları gazete ilanları billboardlar bunlar yine olacak ama bu defa dijital platformları sosyal medyayı daha ağırlıklı kullanacağız. Mitingler 23 Şubat’ta başlıyor.

CHP hâlâ adaylarını açıklama sürecinde, biz bu üç ayda yedi bölgede toplantılar yaparak kampanyamızın ana hatlarını tüm teşkilatlarımıza yerleştirdik.

CHP DEMEK KRİZ DEMEK CHP DEMEK HİZİPLEŞME DEMEK CHP DEMEK SİYASİ BECERİKSİZLİK DEMEK

Kendi iç krizlerini yönetemeyen bir parti ülkeyi, şehri yerel yönetimleri yönetemez. CHP demek kriz demek CHP demek hizipleşme demek CHP demek siyasi beceriksizlik demek.

İyi parti ile ittifak oluşturuyorsunuz İzmir’deki koyduğunuz İttifak adayı İYİ partinin ifadesiyle ülkücü hassasiyetleri ne kadar uygun,İYİ parti bu hassasiyeti ne kadar yaşıyor.

AK PARTİ İLKLERİ GERÇEKLEŞTİREN BİR PARTİDİR

(Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ‘AK Parti miadını doldurdu’ Sözü Üzerine)

AK Parti 16 yıldır Türkiye’yi taşıyor bırakın miadını doldurmayı AK Parti siyasete daha yeni başlıyor AK Parti bundan sonra artık gerçek anlamda geliyor. Türk siyasetinde siyaseti gelenekselleştiren ilkleri gerçekleştiren bir partidir. Böyle şeyleri Temel Karamollaoğlu’nun söylemesi ironidir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.