Kahraman TV

Aday Listeleri İçin Son Saatler!

SİYASET

31 Mart'ta seçimlere katılacak partiler bugün 17.00'ye kadar seçim kurullarına bildirecekleri listelere son şekillerini verirken, başkan adayları ve meclis üyeleri için meraklı bekleyiş sürüyor.

Yerel seçimlere katılacak siyasi partiler bugün akşam 17.00'ye kadar seçim kurullarına bildirecekleri aday listelerine son şekillerini verirken, belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeleri için meraklı bekleyiş sürüyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere katılacak siyasi partiler, aday listelerini bugün saat 17.00'ye kadar seçim kurullarına bildirecek.

Aday belirlemede son saatlere girilirken, siyasi partilerde hem kalan belediye başkan adaylarını hem de belediye meclis üyelerini belirlemek için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim manifestosunu da açıkladığı 31 Ocak'ta gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, AK Parti'de aralarında il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının da bulunduğu bin 297 belediye başkan adayı partililere tanıtıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.