Kahraman TV

Türkiye Milli Gelire Oranla En Fazla Yardım Yapan Ülke

SERİ İLANLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da İslam İşbirliği Teşkilatı Bölgesindeki Kızılay ve Kızılhaç Ulusal Dernekleri İşbirliği Ağı Kuruluş Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
İslam dünyası, çoğu kendi topraklarında vuku bulan krizlerle etkili ve başarılı bir mücadele yürütememiştir. Geride bıraktığımız 2,5 yılı aşkın sürede İslam alemi olarak gerçekten sancılı sıkıntılı günler yaşadık. Özellikle Yemen'de insanlık ürünü en büyük açlık felaketlerinden biri yaşanıyor.

FIRAT'IN DOĞUSUNU EMNİYET VE HUZURA KAVUŞTURACAĞIZ Bugün Suriye'de DEAŞ varlığı neredeyse kalmadı. Kalanlarsa YPG'yi palazlandırmak için bırakıldığının farkındayız. Türkiye olarak yakında bilinçli şekilde bırakılan DEAŞ artıklarını temizleyeceğiz. Fırat'ın doğusunu da çok yakında emniyet, istikrar ve huzura kavuşturacağız.

GÜVENLİ BÖLGELER OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ Ülkemizdeki 4 milyon Suriyeli sığınmacının kendi evlerine dönecekleri güvenli bölgeler oluşturmayı hedefliyoruz.

TÜRKİYE MİLLİ GELİRE ORANLA EN FAZLA YARDIM YAPAN ÜLKE
Türkiye sadece terör örgütlerinin kökünün kurutulması için değil, aynı zamanda çatışmaların sebep olduğu insani krizlerin etkilerinin hafifletilmesi için de büyük gayret sarf ediyor. Bugün Türkiye milli gelire oranla dünyanın en fazla yardım yapan ülkesidir.

GÖRMEYELİM Mİ, SÖYLEMEYELİM Mİ, ANLATMAYALIM MI?
Dünyamızda yaşanan birçok sorunun temlinde maddi imkan kıtlığı değil merhamet ve empati eksikliği var. Mülteci botlarını şişleyerek batırmaktan bahseden büyük bir vicdansızlıkla hepimiz karşı karşıyayız. Görmeyelim mi, söylemeyelim mi, anlatmayalım mı?.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.