Kahraman TV

Netflix Dizisi LaCasadePapel, Bitiyor Mu?

KÜLTÜR-SANAT

La Casa de Papel dizisinin yeni sezon senaryosunun hazırlandığı ve çekimlerinin bu yıl sonbahar aylarında başlayacağı açıklanmıştı. ancak dizinin 5. sezon sonunda final yapacağı iddia edildi.

La Casa de Papel dizisinin yeni sezon senaryosunun hazırlandığı ve çekimlerinin bu yıl sonbahar aylarında başlayacağı açıklanmıştı. Ancak dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını bu dizinin çekimlerini de etkiledi. İspanya’yı da etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı La Casa de Papel’in yeni sezon çekimleriyle ilgili kesin bir açıklama yapılmamıştı.

La Casa de Papel 5. Sezonda Neler Olacak?

La Casa de Papel dizisinin 5 ve 6. Sezon çekimlerinin aynı zamanda yapılacağı öğrenildi. 5. Sezonda neler olacağı ise merakla bekleniyor. Ayrıca 4. Sezonda Siearra’nın profesörü yakalamasıyla birlikte her şeyin bittiği düşünülüyordu. Ancak Siearra hamile ve işkenceden dolayı hapis cezasını çekecek. Profesörün Siearra’ya teklif yapacağı ve Siearra’nın da bu teklifi kabul edeceği düşünülüyor.

Netflix yetkilileri açıklamalarında La Casa de Papel dizisinin 5. Sezonunun çekileceğini açıklamışlardı. Ayrıca İspanyol basını da dizinin 5 ve 6. sezonlarının yayınlanacağını yazmıştı. Ancak bazı dizi eleştirmenleri dizinin İspanya Merkez Bankası’nın soyulmasının ardından final yapacağını düşünüyor. Yani 6. sezonun dizinin final sezonu olması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.