Kahraman TV

Kurtlar Arasında (Naked Among Wolves) Sinema Filmi Konusu Nedir, Ve Oyuncuları Kimler?

KÜLTÜR-SANAT

2015 yapımı Kurtlar Arasında Sinema Filmi Konusu Nedir, Ve Oyuncuları Kimler? Kurtlar Arasında Sinema Filmi ile ilgili tüm detaylar...

KONUSU:1945 yılında, Buchenwald Toplama Kampı’na gelen esirlerden birinin valizinde, üç yaşında yahudi bir çocuk saklıdır. Hücre arkadaşı Hans Pippig, durumu fark eder. Eğer bunu yetkililere bildirirse, küçük çocuk infaz edilecektir. Ancak durumu sakladığı anlaşılırsa, uzun süredir SS subayları ile kurduğu ilişkisi bozulacak ve bu, onun hayatını tehlikeye sokacaktır. Hans, doğru ile yanlış arasındaki seçimi yapmak zorundadır.

Film sonuna doğru yıllar 1944 ile 1945 gerçekleşir Dünya Savaşı içinde Buchenwald toplama kampında . Nazi toplama kampında tutuklular Polonyalı gettoda kurtarıldı genç Yahudi çocuğun içinde alarak hayatlarını tehlikeye atarlar. Kamp komutanı çocuk hakkında duyar ve zaten acımasızca muamele mahkumların üzerine sıkılaştırır. Onlar her zaman önde Nazi korumaları ve ireful komutanı bir adım kalan keşfedilen olmaktan çocuğu söküp atar. Oğlan sonunda keşfedilen ve onu korudu tutsaklar artık kesin ölüm karşı karşıya olduğunu. Onlar olayların dramatik ama tamamen beklenen sırayla Müttefikler tarafından serbest bırakılır. 

OYUNCULARI:

Florian Stetter - Hans Pippig

Peter Schneider - André Höfel

Sylvester Groth - Helmut Krämer

Sabin Tambrea [ de ] - Hermann Reineboth

Robert Gallinowski [ de ] - Robert Kluttig

Rainer Bock - Alois Schwahl

Rafael Stachowiak [ de ] - Marian Kropinski

Thorsten Merten [ de ] - Hans Bochow

Saat :  (105 dakika)

Tür : Sinema (Dram,Savaş)

Yönetmen : Philipp Kadelbach

Kurtlar Arasında Sinema Filmi İzle

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.