Kahraman TV

Küçülen Hayatlar Sinema Filmi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

KÜLTÜR-SANAT

2017 yapımı olan küçülen hayatlar sinema filmi konusu merak ediliyor.Tüketimi büyük oranda azaltacak bir yol olarak görülen devrim niteliğindeki tıbbi bir ürün sayesinde insanlar, fiziksel olarak küçülmeyi seçmeye başlar. Paul ve eşi de bu teknolojiyi kullanarak gezegeni kurtarma yolunda adım atarlar. Kendileriyle aynı seçimi yapan insanların arasına katılan çift, hayatlarını bilmedikleri bir maceraya doğru sürükleyecektir.İşte daha fazla detaylar...

Sinema Film Konusu Küçülen Hayatlar :Norveçli bir bilim insanının aşırı nüfusa çözüm olarak insanları 13 santimetreye küçültmeyi keşfetmesi ve bunu 200 yıl içinde gerçekleşecek global bir dönüşüm olarak sunması sonrasında olacakları hayal ediyor. İnsanlar kısa süre içinde minyatürleştirilmiş bir dünyaya ne kadar para gidebileceğini fark eder. Sıradan bir vatandaş olan Paul Safranek (Matt Damon) ile karısı Audrey (Krissten Wiig) daha iyi bir hayat vaadiyle küçülmek üzere Omaha'daki stresli hayatlarını terk etmeye ve yeni, küçültülmüş bir topluluğa katılmaya karar verirler. 

Tüketimi büyük oranda azaltacak bir yol olarak görülen devrim niteliğindeki tıbbi bir ürün sayesinde insanlar, fiziksel olarak küçülmeyi seçmeye başlar. Paul ve eşi de bu teknolojiyi kullanarak gezegeni kurtarma yolunda adım atarlar. Kendileriyle aynı seçimi yapan insanların arasına katılan çift, hayatlarını bilmedikleri bir maceraya doğru sürükleyecektir.

Küçülen Hayatlar Sinema Filmi Oyuncuları:

Matt Damon. Rolü : Paul Safranek.

Kristen Wiig. Rolü : Audrey Safranek.

Christoph Waltz. Rolü : Dusan Mirkovic.

Hong Chau. Rolü : Ngoc Lan Tran.

Udo Kier. Rolü : Konrad.

Jason Sudeikis. Rolü : Dave Johnson.

Neil Patrick Harris. Rolü : Jeff Lonowski.

Laura Dern. Rolü : Laura Lonowski.

Saat :(150 dakika)

Tür : Sinema (Dram,Bilimkurgu)

Yönetmen : Alexander Payne

KÜÇÜLEN HAYATLAR SİNEMA FİLM FRAGMANI İZLE...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.