Kahraman TV

3 Ocak Pazartesi Hangi Filmler Var

KÜLTÜR-SANAT

3 Ocak Pazartesi günü TV'de hangi diziler var? Sizler için derledik.

3 Ocak Pazartesi günü Çakallarla Dans 2 filmi, ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Çakallarla Dans 2 filmi konusu: Del Piero Hikmet, Kayinço Gökhan, Muhasebeci Servet ve Köfte Necmi… Çakallık yaptıkları için hapse giren kahramanlarımız içerde zor günler geçirmektedir. Mahalleden, sevdiklerinden ve futboldan uzak kaldıkları için mutsuzdurlar. Günün birinde suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenirler. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu öğrenen kahramanlarımız bu deneyde gönüllü kobay olmayı kabul ederler. Suç önleyici ilaçları kullanmaya başlayan ekip, dışarı çıktıklarında çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama unuttukları bir şey vardır: Mesele çakal olmak değildir, asıl mesele çakallarla dans edebilmektir.

Hız tutkunlarının severek izleyeceği film Hızlı ve Öfkeli 7, 3 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarına gelecek.

Hızlı ve öfkeli 7 konusu: Serinin son bölümünde Hızlı ve Öfkeli ekibi İngiltere'den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Shaw kardeşi Owen'ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw ekibin Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar.

3 Ocak Pazartesi günü Osman Pazarlama filmi, FOX TV ekranlarında saat 20.00'da izleyiciler ile buluşacak.

Osman Pazarlama filmi konusu: İstanbul'un orta halli mahallelerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz (Şahan Gökbakar), bir yandan Uzakdoğu'dan getirdiği ürünleri satmaya ve kendi icat ettiği ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışırken, diğer yandan da sevdiği kızın babasına kendini ispat etmek için türlü maceralara atılacaktır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.