Kahraman TV

Zafer Bayramı'nda Kahramanmaraş'a Yakışmayan Tablo!

KAHRAMANMARAŞ

Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. Yılı coşkuyla kutlanırken, Kahramanmaraş kutlamaların en sakin olduğu illerden biri oldu.

Kahramanmaraş'ta vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilgi göstermedi. 

97. yıl nedeniyle ülke genelinde kutlamalar yapılırken, Kahramanmaraş'ta organize edilen programa vatandaşların ilgisi yok denecek kadar azdı.

Kahramanmaraş Valiliği önü önceki gün yapılacak kutlamalar nedeniyle trafiğe kapatıldı, hazırlıklar yapıldı ancak törene protokol ve gaziler dışında çok az sayıda katılım oldu. 

Türkiye genelinde 30 Ağustos resmi tatil olurken, kamu kurum ve kuruluşlarındaki personellerin birçoğu Zafer Bayramı'nı kutlamaya gelmedi. 

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Trabzon Caddesi üzerinde vatandaşları selamlamak için kendilerine tahsis edilen araca bindi fakat bu selamlama kısa sürdü.

Protokole ayrılan alanda bazı kurum ve kuruluşların müdürleri, şehit ve gazi yakınları, beraberinde milletvekilleri katılım gösterdi.

Yorumlar (4)

ihsan 5 Yıl Önce

Bunun sebebi baştaki büyüklerimiz. Bizde ki 23 nisan 30 ağustos ve 12 şubat gibi bayramlarımızı her sene bir yasak getirerek uzaklaştırmaya çalıştılar ve başardılar . Burdan belediye başkanlarına ve valilerimize selam olsun .

Serdar 5 Yıl Önce

Senin atanın canı ile kanı ile savunduğu toprakları suriyeliye peşken çekenler utansın

Alibey 5 Yıl Önce

Biz Suriyeliler ile Kutlarsınız Diye Düşünmüştük O yüzden Gelmedik Yabancılık Çekmeyelim Sonuçta Suriyeliler Bizlerden Kıymetlidir.

Mesut 5 Yıl Önce

Suriyeliler ve memurları cağırsaydıniz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.