Kahraman TV

Yunus Emre Kasal: Artık Kahramanmaraş'ta Benim Memleketim

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor Eski Kaptanı Yunus Emre Kasal, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş'ı artık memleketi olarak gördüğünü ifade etti.

Kahramanmaraşspor futbolcusu Yunus Emre Kasal sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı;

"Merhaba, Biraz geç olsada 2019/2020 sezonuyla ilgili bir kaç cümle sarf etmek istedim. Özellikle mental açıdan çok yorucu olan bir sezonu daha geride bıraktık. Kazasız belasız geçtiği için Allaha şükürler olsun.

4 sezon ekmeğini yediğim Kahramanmaraşspor camiasına, taraftarlarına ve halkına çok teşekkür ediyorum. Hiç bir maddiyatla kıyaslanamıcak manevi duygular yaşattılar bana. Ayrılıklarda profesyonel futbolun bir parçası ama orada kurduğum değerli dostluklarım her zaman bakidir.

YENİ SEZONLA İLGİLİ KISA ZAMANDA AÇIKLAMA YAPACAĞIM

Artık Kahramanmaraş'ta benim memleketim. Sezonun ikinci yarısında eski kulübüm, ' 'Bugsaşspor' yeni adıyla Başkent Akademi FK ya geri döndüm. Yönetim, hocalar, kulüp personeli ve tüm takım arkadaşlarımla beraber düşme hattında bulunan takımımızı güzel bir seri yakalayarak kısa zamanda üst sıralara taşıdık ve pandemi süreci öncesinde hedefimize ulaştık.Yeni sezonla ilgili en kısa zamanda bir açıklama yapacağım...Sevgi ve saygılarımla..."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.