Kahraman TV

Yolcu Otobüsü Kahramanmaraşlı Vatandaşı Dinlenme Tesisinde Unuttu

KAHRAMANMARAŞ

Muğla'nın Fethiye ilçesi'den Kahramanmaraş'a sefer yapan Adıyaman Gülaras Turizm akıllara durgunluk veren bir hataya imza attı.

Edinilen bilgiye göre 03.05.2022 günü saat 18:00'da Muğla'nın Fethiye ilçes'inden hareket eden 02 NB 202 plakalı yolcu otobüsü tam 6 saat sonra Antalya-Mersin yolunda bir dinlenme tesislerinde verdi. O sırada yemeğini yedikten sonra lavaboya giden H.Ç. isimli Kahramanmaraşlı vatandaş kalkış saati geldiğini belirten anansu duyar duymaz elini yıkayıp çıkış kapısına doğru yöneldi. Kapıya geldiğinde otobüsün yerinden hareket ettğini ve yerinde olmadığını görünce neye uğradığını şaştı kaldı. Otobüs şoförü ve muavini yolcusunun gelip gelmediğini kontrol etmeden yola koyuldu.

"SORUMSUZLUK DİZ BOYU"

Anonstan yaklaşık bir dakika sonra otobüsteki yerini almak için kapıya geldiğini dile getiren Kahramanmaraşlı vatandaş:" Öğrencilik yıllarımıda dahil edersek yaklaşık 14 yıldır otobüsle ara ara seyehat ederim. Ben böyle sorumsuzluk görmedim. Allahtan aynı yöne giden bir başka firma kaptanı iyi yardım sever biriymiş beni orada bırakmadı, sağolsun yardımcı oldu. Beni unutan Adıyaman Gülaras Firması şoförün numarasına ulaştı. Bu arada yolcu unuttuklarından habersizler. Biz arayımca ayıktılar. 

"YOLCUYU UNUTTUKLARININ FARKINDA DEĞİLLER"

Aramasak haberi olmayacak yolcusunu unuttuklarından. Allah korusun yolcu dinlenme tesislerinde bayılsa düşse başına bir hal gelse demek ki en son bunların haberi olacak. Daha birde şahsımı suçlar gibi tavırlara girdiler. İnanın akıl alır gibi değil böyle insanlara nasıl yolcu güveniyorlar anlamak güç. Bunlara eğitim filan vermeliler. Tabi yaptıkları iş zor fakat en önemli kısım yolcular onu dahi ihmal etmek bence işlerine saygı duymadıklarının kanıtı. Bir daha bu firmadan kesinlikle bilet almayacağım. Kimseyede önermeyeceğim. Gerekli yasal işlemleri en kısa sürede başlatacağım." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (2)

H. A 2 Yıl Önce

Şuanda adıyaman, ın en kötü firması maalesef

ararsa kim oldugumun anlar h... 2 Yıl Önce

bir biletle otobüs sahibi olmadının paran kıymetliyse özel araçla gid adıyamanın en kötü firmasının belirtmek sana düşmedi 05416111831 arayın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.