Kahraman TV

Yerli ve Milli Marka ALPEDO İstanbul'da Açıldı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'tan dünyaya açılan yerli ve milli marka ALPEDO İstanbul Avcılar'da da açıldı.

Türkiye'nin hemen hemen her noktasında hizmet veren Kahramanmaraş'ın markası ALPEDO son olarak İstanbul Avcılar'da açıldı. 

İstanbul Avcılar da açılışı yapılan Alpedo Shop'ta, Kahramanmaraş'ın geleneksel lezzetleri arasında yer alan başta dondurma ve tatlı olmak üzere biber, tarhana ve çörek gibi ürünlerin satışı yapılacak. Shopta, dünyanın farklı lezzetteki kahveleri, sıcak içecekler ve doğal serinleticiler de müşterilerin beğenisine sunulacak.

"2020 SONUNDA TÜRKİYE'DE 30 TANE ALPEDO SHOP AÇILACAK"

Alpedo-Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, ikinci şubemizi İstanbul'da Avcılar da açtıklarınıı ve toplamda 2020 sonunda Tüm Türkiye de 30 tane Alpedo Shop açılacağını söyledi. Kervancıoğlu, "Kahramanmaraşımızın yöresel lezzetlerini bünyesinde barındıran Alpedo Shop Avcılar ismiyle, ikinci şubemizi İstanbul Avcılarda açarak İstanbulluların beğenisine sunduk. Bu mutluluğumuzun onurunu yaşarken, şubemizde kentimize özgü geleneksel lezzetlerin ve sıcak ve soğuk içeceklerin satışı yapılacaktır. Alpedo-Kervan olarak, Kahramanmaraşımızı ülkemiz ve dünyaya tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Türkoğlu Derneği de konuyla ilgili paylaşım yaparken şu ifadelere yer verildi:

Kahramanmaraş'ımızın gururu dövme dondurması ile meşhur ALPEDO dondurmaları artık yeni konsepti ile İstanbulluların hizmetine sunulmuştur. Avcılar parsellerde ilk şubesi hizmete girmiştir. ALPEDO dondurmaları yönetim kurulu başkanı aynı zamanda Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allahım bol kazaçlar versin.
Gerçekten Kahramanmaraş'ı buraya taşımışlar. Taze baklava, tarhana, bir çok maraş lezzeti, uzun süre dayanıklı kilo ile dondurma satışlarıda başlamış bulunmaktadır. tüm hemşerilerimizi buraya bekliyoruz."

Yorumlar (1)

Cem 4 Yıl Önce

Avcılar şubenizde baklava satışı varmı varsa fiyat listesi alabilirmiyim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.