Kahraman TV

Yeniden Refah Kahramanmaraş Kan Bağışı Yaptı

KAHRAMANMARAŞ

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla teşkilat üyeleriyle kan bağışında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla teşkilat üyeleriyle kan bağışında bulundu.

Yeniden Refah Patisi tarafından 5 Haziran Cuma günü 'Kızılay'ın çağrısına ses veriyoruz", sloganı ile 81 ilde kan veriyoruz' mesajıyla başlatılan Kampanya ile kan stoklarının ve kan bağışı konusunda toplumsal duyarlılığın arttırılması hedeflenmişti. 

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Dere burada yaptığı açıklamada:“Ülkemizin Milletimizin sağlığı ve sıhhati için 5 Haziranda 81 ilde başlayan kampanya için gerekli desteği vereceğiz. Bu kampanya ile ilgili Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerinde çalışmalarımız devam ediyor, Tüm ilçelerimizde katılımlarımız devam edecek. Üyelerimiz bu işe bizatihi gönüllü olarak katılıyor. Tüm Kahramanmaraş Halkın da bu hayırlı hizmete davet ediyoruz.”dedi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.