Kahraman TV

Yedikuyular Dikkatleri Üzerine Çekiyor: Türkiye Gündemine Oturdu

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin tarafından yenilenen yüzüyle ziyarete açılan Yedikuyular Kayak Merkezi, Kar Voleybolu Turnuvasıyla Twitter’da gündem oldu.

Kahramanmaraş'ta kar kalınlığının bir metreyi aştığı Yedikuyular Kayak Merkezinde "kar voleybolu" turnuvası düzenledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü ve kar voleyboluna olan ilgiyi artırmak için gerçekleştirilen turnuvaya 16 takım ve 32 sporcu katılım sağladı.

Turnuvada, bayanlarda Damla Karatut ve Fatma Nur Altıparmak ikilisi erkeklerde isi Yusuf Can Reçber ve Süleyman Özdemir şampiyon oldu.

Kentte ilk kez kar voleybolu turnuvası gerçekleştirildiğini belirten Güngör, "Bu etkinliklerin sayısını artırmak istiyoruz. Hedefimiz Türkiye ve bölge şampiyonaları gibi faaliyetlerin kentimizde gerçekleşmesi. Buradaki durum bizim için sadece bir başlangıç." diye konuştu.

TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU

Yenilenen altyapısı sayesinde komşu 7 ilden en hızlı ulaşım sağlanabilecek kış turizmi tesislerinden biri haline getirilen merkez, Twitter Türkiye gündemine oturdu.

Binlerce Twitter kullanıcısı “Yedikuyular KayakMerkezi” etiketiyle tesisten övgüyle bahsetti.

İlki Yedikuyular Kayak Merkezi’nde düzenlenen Kar Voleybolu Turnuvası ile birlikte tesisin, kış turizmiyle olduğu kadar spor faaliyetleriyle de ön plana çıkması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.