Kahraman TV

Yangın Bölgesine Alpedo’nun Eli Değdi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın en sevilen dondurma firmalarından biri olan Alpedo, Antalya’da devam eden orman yangınları için duyarsız kalmadı.

Kahramanmaraş’ın sosyal sorumluluk projelerinde önde gelen firması Alpedo, Antalya Kemer’de devam eden orman yangınları için mücadele eden söndürme ekiplerini de görmezden gelmedi. Kahramanmaraş’tan yola çıkan Alpedo dondurma aracı ile Antalya Kemer’de, yangınlarla canla başla müdahale eden ekiplere 3 Bin kişilik dondurma gönderildi. Tarım ve Orman Bakan’ı Yardımcısı Veysel Tirkayi tarafından teslim alınan dondurmalar, yangın söndürme ekiplerine ikram edildi. Yorgunluğun ve sıcaklığın bunalttığı yangın söndürme ekipleri, Kahramanmaraş Alpedo Dondurma'yla ferahladı.

Alpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Ülkemizin birçok noktasında çıkan orman yangınları herkesi üzdüğü gibi bizleri de üzüyor. Biz Kahramanmaraş dondurmasını bir nebze de olsun serinletsin diye, orman yangınlarla mücadele eden görevlilere ve vatandaşlara ikram ettik. İlk etapta 3 bin kişilik dondurma ikramında bulunduk. Bunun devamı gelecek. İnşallah kısa sürede orman yangınları biter. Allah ülkemizi ve şehrimizi doğal afetlerden korusun herkese geçmiş olsun” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.