Kahraman TV

Video İzleyip Para Kazanacaksın Vaadiyle Kahramanmaraşlı Genç Kadın Dolandırıldı

KAHRAMANMARAŞ

Video izleyin ve beğeni yapın para kazanacaksınız diyerek dolandırılan Kahramanmaraşlı Genç Kadın 2 bin lirasından oldu.

Bir sosyal medya uygulaması adı altında açılan, video izleyip beğeni yaparak para kazanacaksınız vaadiyle 5772 kişiyi dolandıran çete sırra kadem bastı. Üstelik dolandırılanlar arasında evini ve arabasını satanlarda olduğu ortaya çıktı.

Gruptan gelen videoları izleyip, sosyal medyadan beğeni yapacaksınız ve hesabınıza para yatırılacak deyip, parayı almak için belli bir miktar para yatıracaksınız diyerek, yatırılan parayı alıp ortadan kaybolan çeteye ulaşılamıyor.

Dolandırılanlar arasında olan Kahramanmaraşlı S.P. isimli genç kadın olayı Kahraman TV'ye yaptığı açıklama ile anlattı. S.P. açıklamasında: "Video izleyip beğeni yapıyoruz ekran kaydı aldıktan sonra sisteme yüklüyoruz ve cüzdan kısmına para yatıyor.

"EVİNİ ARABASINI SATANLAR VAR"

Yatan paraları çekmek için ücret yaptırıyorsun. Bizde yatırdıktan sonra sistem birden bire kapandı kimseye ulaşamıyoruz paraları alamıyoruz. Sisteme giriş yapamıyoruz. Evini arabasını satan, elinde ne var ne yok para yatıran kişiler var. dedi.

"2 BİN LİRA KAPTIRDI"

Bu gibi kişi ve gruplara kesinlikle itibar edilmemesini söyleyen ve mağdur olduklarını dile getiren Kahramanmaraşlı S.P. isimli genç kadın, "Benim 2 bine yakın param gitti, diğer arkadaşların 15 milyar 20 milyarları gitti. Ucunda ne kadar para ne kadar ödül olursa olsun asla ama asla 1 kuruş bile vermesinler." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.