Kahraman TV

Vahşi Cinayete Kurban Giden Genç Kahramanmaraşlı

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye'yi sarsan vahşi cinayette, öldürülen üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul Kahramanmaraşlı olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye vahşice öldürülen Kahramanmaraşlı Mehmet Sami Tuğrul'un ailesi Onikişubat İlçesi Akif İnan Mahallesinde yaşıyordu.

NE OLMUŞTU?

Korkunç olay Antalya ilinin Kepez ilçesi, Antalya İlim ve Kültür Derneği'nin 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde meydana geldi.

Yurdun aşçısı İhsan Güney, duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti.

Güney, kestiği başı, Tuğrul'un göğsünün üzerine koyup, "Deccal'i vurdum" diye bağırdı. Güney, satırı da gencin göğsünün üzerine bıraktı.

Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra polisi aradı. İhbar üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney'i gözaltına aldı.

KAHRAMANMARAŞ'TA MEZUN OLMUŞ

Öldürülen üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un Kahramanmaraş'ta bir liseden mezun olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, talihsiz öğrencisinin Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi'nden mezun olduğu bilgisi aktarıldı.

Yorumlar (2)

Feyzullah 2 Yıl Önce

Şeriat olmadığı müddetçe bu tip olaylar ne ilk nede son olur kısasa kasas gerek

Hacer 2 Yıl Önce

Katile psikolojik hasta denip suçuna bir kılıf uydurulacak ve kısa zamanda serbest kalacaktır. Bu psikopatlara gereken ceza verilmediği sürece suçlarında devamı gelecek. Hazla merhametten maraz doğar. Yeter artık ya kısa kısas uygulansın yada ölene kadar Günyüzü görmesin bu pislikler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.