Kahraman TV

Uygur Türkmenleri: Sütçü İmam'ın Torunları Kardeş Katiliyle Nasıl Kardeş Şehir Olur!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Çin şehri Yiwu ile kardeş şehir protokolü imzalamasına Uygur Türkmenlerinden tepki geldi. Yapılan açıklamada, Sütçü İmam'ın torunları bu kağıt parçasını yırtıp atmalıdır. Bu zulme ortak olunmamalıdır" denildi.

İşte Uygur Türkmenlerinin yaptığı basın açıklaması;

"23 Ağustos Cuma günü Kahramanmaraş için tarihi bir hatanın yapıldığı gündür. Çünkü Zalim kızıl Çin bir yandan bu kardeş şehir protokolü ile Türkiye'deki siyasi lobi faaliyetlerine geniş zemin hazırlarken, diğer yandan Doğu Türkistan'daki kardeşlerinize 'sizin güvendiğinin Türkiye'deki insanlarda bizimler işbirliği yapıyor' diye sunmak niyetiyle Doğu Trükistanlıların sarsılmaz ümitlerini çar çur etmek istiyorlar. Günümüzde sadece Doğu Türkistan'da 4 milyondan fazla insan sadece müslüman oldukları için kamplarda akıl almaz işkencelere maruz kalıyorken, çocuklarda ailerinden zorla alınmaktadır.

"SÜTÇÜ İMAMIN TORUNLARINI O KAĞIT PARÇASINI YIRTMAYA DAVET EDİYORUZ"

Çin paraları ve tatlı sözleriyle dünyayı kandırmaya çalışmaktadır. Böyle bir zulme dur demek yerine Sütçü İmam torunları, Anadolu'nun yıkılmaz kalesi, zulme karşı ilk kurşunu atan Kahraman şehir kardeş katiliyle nasıl kardeş şehir olur. Tüm vicdan sahibi sivil toplum kuruluşlarını, kahraman şehrin kahraman evlatlarını, bu hataya ve vahim karara karşı o kağıt parçasını yırtmaya davet ediyoruz. Zalimin zulmüne sessiz kalmak zulme ortak olmaktır. Zalim Çin Türkistan'dan defol." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.