Kahraman TV

Ünal: Kemal Kılıçdaroğlu’nu Kınıyorum!

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, K.Maraş’taki esnaf ziyaretleri sonrasında Yeni Zelenda’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ben İslami terör şeklindeki beyanatları kesinlikle kabul etmiyorum diyen Ünal,’ Şiddetle kınıyorum. Terörün İslamisi, Musevisi, Hristiyanı olmaz. Terörün dili, dini ırkı hiç olmaz. Terör terördür, şiddet şiddettir. Dünyanın her yerinde aynıdır. Kimden gelirse gelsin dünya bu terörü kınamadığı müddetçe, dünya terörden kurtulamaz. Eğer bazı ülkeler benim teröristim derse, Avrupa’nın Amerika’nın Suriye’de yaptığı gibi. İki yüzlülük ve çifte standart yaklaşımıyla terörle mücadele olmaz. Bu anlayış devam ettiği sürece terör vurmaya devam edecek’ dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da söylemlerinden dolayı eleştiren Ünal,’Kemal Kılıçdaroğlu’nu Yeni Zelanda’da ki terörü İslamla ve Müslümanlarla özdeşleştirmesinden dolayı kınıyorum. Özellikle batıyı insanlığın kalbine nefret tohumu ekmemeye davet ediyorum. Bu nefret bumerang gibi döner sizi bulur’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.