Kahraman TV

Ünal: Hayrettin Güngör K.Maraş İçin Bir Şans

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Güngör'ü makamında ziyaret etti.

Milletvekili Ünal'ı AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli müdürler ve AK Parti teşkilatı karşıladı.

Ünal Başkan Güngör'ü ziyareti esnasında yaptığı açıklamada,'Ben buraya geldiğimde siyaset yapmaya değil, belediye başkanlığı yapmaya geldim dediniz. Her birimizin bu anlamda ayrı ayrı sorumlulukları var. Sorumluluk alanlarımızda görevlerimizi yerine getirirken sünnet gereği işlerimizi istişare halinde yapıyoruz.Bizim geleneğimizde akrabalık ilişkileri, nefis, hırs, arzu adam kayırmacılık bir kenarda olur. Şu benim adamım, şu benim akrabam mantığı bizim yolumuzda yoktur. Biz milletin bize verdiği temsilcilik görevini yaparken bunlara dikkat edeceğiz. Allahın izniyle sonrasında adalet tecelli etmiş olur. 2011 yılında göreve geldiğimde ben milletvekilinin adamı akrabası olmaz, milletvekilinin adamı akrabası milletidir. 7 yıldan bu yana bunun mücadelesini veriyoruz. Teşkilata ve yerel yönetimlere de karışmayız ama bu işlerin istişareyle yapılacağının farkındayız. Geldiğimiz nokta bu anlamda güzel bir tablonun ortaya çıkmasına vesile oldu. Birlik beraberlik noktasında işlerimizi yürütürüyoruz. Genel merkezde yaptığımız değerlendirme neticesinde teşkilat ve yerel yönetimler noktasında en sorunsuz il Kahramanmaraş oldu. Kim istişareden uzaklaşır, birlik beraberlik içerinde yoluna devam etmez ve kendi nefsine göre hareket ederse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemiyle bizden değildir. Ben Hayrettin Güngör beyefendinin Kahramanmaraş için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Görevinizde sizlere başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 31 Mart seçimleri sonrası ziyaretleri kapsamında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve MHP İl Başkanlığı da ziyaret gerçekleştirecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.