Kahraman TV

Ünal: Elbistan'ı Büyütüp İl Yapacağız

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Elbistan'daki AK Parti Elbistan seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada "Bir şehri il yapıp büyütemezsiniz, bir şehri büyütür il yaparsınız. Biz Elbistan'ı büyütmenin derdindeyiz, davasındayız." dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın katılımıyla gerçekleşen Elbistan AK Parti Seçim Bürosu açılışında konuşan Ünal şu ifadelere yer verdi;

Bugün Elbistanlı mücahitlerinde katılışıyla Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü. Elbistan ümmet ruhunun, birliğin, beraberliğin kardeşliğin ocağıdır. Burada olmak, bu ruhu taşımak bu şehrin evladı olmak büyük bir şeref ve onurdur.

2011 yılında ilk geldiğimde rüyalarımı Elbistan'da görüyorum demiştim, çünkü insan rüyasını doğduğu şehirde görür. Hayallerimiz vardı Elbistan için, 7 yılda bütün hayallerimizi gerçekleştirdik. Bölge hastanemiz, doğalgazımız, adliye sarayımız, gençlik merkezimiz, duble yolumuz, 28 tane okulumuz ve Türkiye'nin en büyük imam hatip okulunu Elbistan'ımıza yaptık ve daha sayamadığım bir çok hayalimizi gerçekleştirdik.

ELBİSTANI BÜYÜTÜP İL YAPACAĞIZ!

Bir hayalimiz eksik kaldı oda Elbistan'ın il olmasıydı. Bir şehri il yapıp büyütemezsiniz, bir şehri büyütür il yaparsınız. Biz Elbistan'ı büyütmenin derdindeyiz, davasındayız. Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını da sizlerle paylaşıyorum.

ERDOĞAN: ELBİSTAN'A SÖZÜMÜ UNUTMADIM

MYK toplantımızda Genel Başkanımıza K.Maraş ve Elbistan'a gideceğimizi söylediğimde; "Benim 2009'da Elbistan'a bir sözüm vardı onu unutmadım. Elbistan'a geleceğim" dedi. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, Elbistan için ne istediysek hayır demedi, hepsine evet dedi bugüne kadar.

BELEDİYE HİZMETİNDE EKSİK KALDIK

Hükümet olarak Elbistan'a gerekli yatırımları yaptık ama belediye hizmetleri konusunda eksik kaldık. Büyükşehir adayımız Türkiye'de belediyeciliği en iyi bilen Hayrettin Güngör var, Elbistan'da da Yüksek Mimar, Şehir Plancısı Mehmet Gürbüz var. Şimdi, Mahir Ünal, Hayrettin Güngör, Mehmet Gürbüz, Cumhurbaşkanımız, Milletvekillerimiz, Cumhur İttifakı el ele verirse Elbistan uçar.

Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz, bizim tarlada izimiz var. Biz lafa değil icraate bakarız. Bu ortalıkta konuşanların bana yaptıkları tek birşeyi gösterebilir misiniz? çaktıkları bir çiviyi, taşın üstüne koydukları bir taşı gösterebilir misiniz? Biz tekrar hayallerimizi gerçekleştireceğiz.

Mahir Ünal'ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa seslendi.

KAYNAK:ELBİSTAN OLAY

Yorumlar (1)

ahmet 5 Yıl Önce

varı yoğu elbistan k.maraş a ne faydası olacak?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.