Kahraman TV

Ünal Ateş Ilıca'da Konuştu:Oy Vermeye Devam Ederseniz Suyunuz Gaziantep'e Verilir

KAHRAMANMARAŞ

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, Ilıca Yeniyapan Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Ateş'e Ilıca genelinde en çok şikayet eğitimden geldi.

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş Ilıca Yeniyapan Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların okul sorununu dile getirdi.

Mahalleliler Ünal Ateş'e' Suriyeliye okul var, bize yok. Suriyeliye sağlık ocağı var bize yok. Kendi ülkemizde ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz' diyerek şikayette bulundu ve yetkililerden yardım istedi.

'OY VERMEYE DEVAM EDİN, YAKINDA SUYUNUZ GAZİANTEP'E VERİLİR SUSUZ KALIRSINIZ'

CHP İlçe Başkanı Ünal Ateş ise konuşmasında,'Uzun zamandır Ilıca halkıyla bir araya geliyoruz. Az önce de evlerinden uzakta okula gitmek zorunda kalan mağdur durumda olan çocuklarımızın aileleriyle beraberdik. Yeniyapan Mahallesindeki okulu yıktılar. 3 yıl oldu. Burada okul yok. Konuyla ilgili gerek Kahramanmaraş Valisi ile gerek bürokratlarla görüşme gerçekleştireceğiz. Bu vahim tablonun ortadan bir an evvel kalkması gerekiyor. Sayın Celalettin Güvenç'e buradan seslenmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'a Karayolları Genel Müdürünü getirdin. Ilıca yolunu ne zaman yapacaksınız. Buradaki insanlar sizi her seçimde destekliyor. Bunu mu reva görüyorsunuz size destek olanlara. Ben muhalefet partisinin bir temsilcisi olarak buradaki vatandaşlarımız oylarını kime verirlerse versinler onların sesi olmaya devam edeceğim. Ilıca Yolu, Yeniyapan bölgesindeki okul ve sağlık ocağı sorununun takipçisi olacağız. Sağlık ocağı binası harabe. Bu bölgeye üvey evlat muamalesi yapmayın' ifadelerini kullandı.Ateş konuşmasında Ilıca halkına 'Oy vermeye devam edin, yakında AK Parti sizin suyunuzu Gaziantep'e verir, sizde burada susuz kalır en pahalı suyu içersiniz' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.