Kahraman TV

Ünal Ateş AK Parti Milletvekillerine Seslendi: Kahramanmaraş Havalimanını Kapatalım!

KAHRAMANMARAŞ

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş Kahramanmaraş Havalimanı’nda yaşanan sorunlara ilişkin açıklama yaptı ve AK Parti Milletvekillerine seslendi.

Ünal Ateş yaptığı açıklamada; 

“Saygıdeğer basın mensupları değerli hemşerilerim 

Buradan değerli basın mensupları aracılığı ile bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu çağrım iktidar partisinin sayın milletvekillerine. İktidarsınız muktedirsiniz zat-ı alileriniz her şeyin en iyisini bilir ama yine de ben nacizane fikrimi söyleyeyim;

İktidarın Sayın milletvekilleri gelin bu Kahramanmaraş Havaalanı kapatalım bir işe yaradığı yok uçak seferi zaten üçte bire düştü.

Olduğu söylenen seferdeki uçaklar havaalanına zaten inemiyor.

Önümüz kış yok sis oldu yok yağmur yağdı kıl oldu tüy oldu yün oldu bir sürü bahane ile yine seferleri iptal olacak.

Uçak seferleri iptal olduğu için sayısı azaltıldı, bilet fiyatları ikiye katlandı.

Hal böyle olunca zaten aileleriniz Kahramanmaraş'a ya da Ankara'ya gidip gelecek olursa sizin için sefer konulsun. Biraz seferleri iptal edip bu Havaalanı kapatılsın.

Bununla ilgili en kısa zamanda Kahramanmaraş'ta bir kampanya başlatacağız Yalnız tek bir şartımız var bu havaalanının Yeni Terminal binası için harcanılan parayı iktidar Partisi'nin milletvekillerinden tahsil etmek istiyoruz Madem Havaalanı'na uçak gelmeyecekti Madem gelen uçak inemiyecekti o terminal binasına o kadar parayı niye harcadınız bu memleketin parası bu kadar ucuz mu bizim verdiğimiz vergileri böyle çarçur ediyorsunuz vicdanınız rahat mı bizim verdiğimiz vergileri bu şekilde çarçur ettiğiniz müddetçe bizden yana haklarımız Size helal olmasın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (5)

Adanalı 5 Yıl Önce

Bu zamana kadar herkes kahramanmaraş ın iyilini düşündü zaten muhtemelen bu iyilini düşünmüştür

Maraşlı 5 Yıl Önce

Kişiler kendilerini çokmu mantıklı buluyorlar acaba merak ediyorum.. Maraşa iyilik mi düşünüyorsunuz yoksa kötülük mü..

A. G. Maraşlı 5 Yıl Önce

İki ay önce aldım bileti İstanbul için. Önce onu iptal ettiler bir gün sonrasına aldık dediler. Olmaz uçağım var dedim yerine Ankara aktarmalalı 5.50 ye bilet verdiler. 3 gün önce mecburen aktarmalı aldım bu defa da 2.5 saat rötar yaptılar gece yarısı rezil ettiler. THY İnternet sitesinde şikayet yeri aradım bir saat, bulamadım. Kimse sesini çıkarmasın razı olsun herkes herşeye istiyorlar. İktidarımızın büyük oranta aldığı oya karşılık şehrimize mükafatı bunlar galiba.

Okur 5 Yıl Önce

Uçak seferleri iptal olsun ve sorun kalmasın. Sayın vekillerimiz meşgul olup da yorulmasınlar.

Misafir 5 Yıl Önce

Ankarada öğrenciyim memlekete gelmek için çektiğimiz rezilligin haddi hesabı yok Antepe git gel yeter artık büyükşehir oldu başkente uçak yok olanda da yer yok paramızla rezil oluyoruz duyanda yok nasılsa

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.