Kahraman TV

Tütüncü AVM’den Bir İlk: Canlı Yayında Hediye Dağıttılar

KAHRAMANMARAŞ

Bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi Tütüncü AVM, ilklere imza atmaya devam ediyor. Ünlü ses sanatçısı Ümit Palta, Tütüncü AVM'de canlı yayın yaptı.

Ünlü ses sanatçısı Ümit Palta'nın sunduğu DÜSAÇ Show programı her cumartesi 20.20'de Tütüncü AVM'nın katkılarıyla sizlerle buluşacak. 

TÜTÜNCÜ AVM'DEN 10 KİŞİYE 10 FARKLI HEDİYE

Bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi Tütüncü AVM'de sunumu gerçekleşen DÜSAÇ Show, Ümit Palta'nın birbirinden güzel ve enerjik seslendirdiği şarkılarla izleyenlerin keyfini yerine getirdi. Ümit Palta'nın canlı sunduğu programda şarkılar eşliğinde canlı yayında 10 kişiye 10 farklı hediye dağıtıldı. 

Kahramanmaraş'ta daha önce eşi benzeri görülmeyen bu programda Tütüncü AVM'ye övgü dolu yorumlar yağarken, canlı yayın sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. DÜSAÇ Show'a konuk olan Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Samet Bayraktar, Tütüncü AVM Sorumlusu Serdar Göz, Tütüncü AVM Satın Alma Müdürü Sebahattin Bozkuş, kampanyalar ve ürünler hakkında izleyenleri bilgilendirdi. 

Ümit Palta, canlı yayında Antep'ten Ötedir Maraş'ın Yolu şarkısını seslendirmesiyle izleyenleri mest etti. 

Sosyal medyada binlerce kişiye ulaşan programa yapılan yorumlardan bazıları;

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.