Kahraman TV

Tütüncü AVM'de Birbirinden Özel Kampanyalar Devam Ediyor

KAHRAMANMARAŞ

Tütüncü Avm Satın Alma Müdürü Sebahattin Bozkuş, Kahramanmaraşlılar için birbirinden özel kampanyalara devam ettiklerini ifade etti.

Kahramanmaraş'ta 8 katlı Avm binasında 4 katını mobilyaya ayıran Tütüncü Avm, teşhir ürünlerine yapılan kampanyalarla, Kahramanmaraşlıların bütçesini yormayacak hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Tütütncü Avm Satın Alma Müdürü Sebahattin Bozkuş, teşhir ürünlerinin inegöl mobilyadan yapılarak kaliteden ödün verilmediğini ifade ederken, vatandaşların piyasa fiyatından çok daha uygun fiyata alışveriş yapabileceklerini belirtti.

Bozkuş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bizim mağaza konseptimiz mobilya bölümünde tamamen İnegöl mobilya üzerine kurulu.Yatak, yemek ve koltuk takımlarımız İnegöl mobilyadır. 

İnegöl mobilyası bütün dünyaya hitap ettiği için, sürekli yenilikçi firmalarla çalışıyoruz. Haliyle, teşhirdeki ürünlerimizin hiçbir köşesinde deforme yoktur. Yatak odasında 4 bin liraya kadar indirimler sunuyoruz. Mesela 12 bin liralık yatak odası takımını vatandaşlarımız 8 bin liraya alabilirler.Oysa aynı ürünün piyasa değeri 16 bin lira seviyesinde, araştırmalarını da yapabilirler. Kampanyalarımızda vurgulamak istediğimiz şey yatak odasında, koltuk takımlarında, oturma gruplarında ve yemek odalarında bire bir geçerlidir."

Teşhirdeki ürünlerin iyice sarılarak fabrika paket sistemini uyguladıklarını dile getiren satın alma müdürü, "Ürünlerimizde garantisi aynı şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağazımıza ziyaret etmeleri durumunda ürünleri görselleri ile kendilerine sunabiliriz. 3500 m ile mobilya üzerine teşhir dizaynı yaptık. Kahramanmaraşlıları kaliteleri görmek istiyorsa kahve içmeye bekliyoruz. " dedi.

İŞTE KAMPANYALI FİYATLAR

Mağazanın 3. katında bulunan inegöl mobilyadan yapılmış mobilyaların kampanya fiyatları ise şöyle;

Lüks İnegöl Yatak Odası Takımı baza ve yatak dahil fiyatı 10 bin 500 liradan 6 bin 950 liraya,

Konsol, ayna, açılabilir masa, lüks koltuk takımı dahil 3'lü düğün paketinin piyasadaki karşılığı 35 bin değerindeki paket, Tütüncü Avm'de teşhire özel 19 bin liradan satışa sunuluyor.

Yorumlar (3)

Umit 1 Yıl Önce

Fotoğraf atabilirmisiniz görselden 05537809280

Savaş taş 1 Yıl Önce

Ben Kahramanmaraşliyim deprrmzedeyim televizyon ve buzdolabına ihtiyaç im var önünden biraz nakitle taksitli alışveriş yapabilirmiyiz

Savaş taş 1 Yıl Önce

Ben Kahramanmaraşliyim deprrmzedeyim televizyon ve buzdolabına ihtiyaç im var önünden biraz nakitle taksitli alışveriş yapabilirmiyiz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.