Kahraman TV

Türkoğlu Ata Sporunda Derece Yaptı

KAHRAMANMARAŞ

Türkoğlu Avasım Derneği sporcuları ata sporunda dereceye girdi

T.C Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Okçular Vakfı Organizasyonunda Mayıs Ayında İstanbulda düzenlecek olan 7. Uluslararası Fetih Kupasın ön elemeleri Elazığ’da yapıldı. Yaklaşık 400 sporcunun katıldığı ön eleme müsabakalarında dereceye giren ilk 10 sporcu Fetih kupasına katılmaya hak kazandı.
Türkoğlu Avasım Derneği olarak katılım sağladığımız ön elemelere ilk 10’a 3 sporcumuz katılmaya hak kazanıp olup; takım olarak ilk 10’a en çok sporcu yerleştiren takım ünvanını aldı.

'ATA SPORUNDA ÖNCÜ TÜRKOĞLU OLACAKTIR'

Türkoğlu Avasım Derneği Başkanı Metin Yiğit yaptığı açıklamada,'Türkoğlu Avasım Derneği olarak kurulduğu günden bu yana Geleneksel Türk Okçuluğunu ve Ata sporlarımızı yeni nesil gençliğe adapte etmek için yoğun çaba sarfediyoruz. Temennimiz odur ki önümüzde ki yıllarda Geleneksel Okçuluk ve Ata sporlarımızın Merkezi Türkoğlu olup, camiada Türkoğlu Avasım Derneğimizin faaliyet ve başarıları sıkça zikredilir olacaktır.
Türkoğlu Avasım olarak desteğini bizden esirgemeyen devlet büyüklerimiz başta olmak üzere dualarıyla bizlerin başarısına ortak olan çok kıymetli gönüldaşlarımıza bir kez daha teşekkür eder, ön elemelerde kazandığımız başarının bir sonraki müsabakalara yine aynı başarılara vesile olmasını dilerim' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.