Kahraman TV

Türkiye’nin Üreten Gücü İskur Group

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sunan tekstil devi İSKUR Group çevreye, doğaya ve sağlıya hassasiyetini koruyor.

İskur Grup, tekstilde orta ölçekli, esnek ve entegre bir yapılanmayı tercih eden, Hazır giyim ticaretinin ana pazarından olan batı pazarlarında giderek mamul ürün almaya dönük eğilime yöneldi.

İskur Group 500 Sanayi Kuruşları Arasında

İskur Tekstil, İskur Boya Tekstil ve İskur Denim İşletmeleri firmanın Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi kuruluşları arasında yer aldı.

Çok çeşitli elyaflardan üretilen iplikler, ipliklerin yuvarlak örme kumaşa dönüşümü ve ham yuvarlak örme kumaşların yüksek haslıklarda boya & apresi modern tesislerde gerçekleşti.

Elyaftan çıkılan yolculuğu bitmiş mamul ürüne dönüştürerek entegre üretimler sağlandı.

Çevreye, Doğaya ve İnsan Sağlığına Hassasiyetini Koruyor

Tüp ve açık en formundaki yuvarlak örme kumaşların en iyi kalitede Kasar, Boya, Baskı, Özel bitim işlemleri, Şardon, Karbon fırça ve Kalender işlemleri boyar madde ve kimyasal madde kullanımı ile yüksek renk haslıklarında, çevreye, doğaya ve insan sağlığına olan hassasiyetiyle gerçekleşti.

İplik, yuvarlak örme ve enerjide olduğu gibi boya & apre tesisi de İskur Grup işletmelerinin çözüm yaratma anlayışıyla kuruldu.

Modern makina parkuru, yüksek haslık değerlerinin garantisini sağlayan laboratuar ve deneyimli personelleri ile boya & apre tesisi sağlıklı, kaliteli ve güvenilir ortamda ürünlerin gerçekleştirilmesi sağlandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.