Kahraman TV

Türkiye'de Bir İlk: Kahramanmaraş'ta Düzenlenecek

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta yine Türkiye'deki bir ilk gerçekleşiyor. Evde Spor Yap kapsamında Kahramanmaraş'ta 'En Güzel Güreş Peşrevi Çekme Yarışması' düzenlenecek.

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması neticesinde evde kalan insanlarımıza spor yaptırmak adına Dulkadiroğlu Belediyesi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı ve Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Türkiye'de bir ilk olarak evde "En Güzel Güreş Peşrevi Çekme Yarışması" düzenlenecektir.

JÜRİ ÜYELERİ

Jüri üyeleri Geleneksel Spor Dalları As Başkanı Şahin Hopur, Dünya Olimpiyan şampiyonu Mahmut Demir, Kırkpınar 2 altın Kemerli Başpehlivan Ahmet Taşcı, Avrupa ve Dünya şampiyonu Harun Doğan, Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, Milli güreşçi eski MHK Üyesi Metin Şenel, Ayrupa 2.'si ve Dünya 2.'si Günder Başkanı Serhat Balcı, Artvin Gençlik ve Spor il müdürü Mustafa Demirkıran, Antalya Elmalar Belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın, Bayrampaşa Gençlik ve Spor ilçe müdürü Fatih Alabacak, Onikişubat Gençlik ve Spor ilçe müdürü Kadir Gemci, Karakucak Türkiye şampiyonası Başpehlivanları Halil hopur ve Kırkpınar Başpehlivanı Abdullah Güngör olacak.

KATILIM ŞARTLARI

Katılımcıların Türkiye Geneli Şalvar Sporcuları kendi yapmış olduğu güreş çeşidi kıyafeti olan aba, şalvar, kısmet, pırpıt vb güreş giysilerinden hernaği birini kullanabilir.

Videolar en az 15 saniye, en fazla 30 saniye olacak şekilde çekilecek ve zurna, davul sesi kullanılabilir.

En son 18 Mayıs 2020 saat 17:00'ye kadar 0539 796 9772 nolu hatta Whatsapp yoluyla yollamaları gerekiyor.

ORGANİZASYON KURULU

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyon Başkanı; Dr. Hakan Kazancı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı; Necati Okay

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü; Cemil Boz

Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı; Sami Kervancıoğlu

SONUÇLAR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 günü ilan edilecektir.

ÖDÜLLER

1.Kazanan kişiye; Tam Altın

2.Kazanan Kişiye; Yarım Altın

3.Kazanan Kişiye; Çeyrek Altın verilecektir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.