Kahraman TV

Türkiye'nin En Büyüğü Kahramanmaraş'a Açılıyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yaklaşık iki yıl önce inşaatına başlanan Türkiye’nin en büyük Aquapark’ı olan BLUELAND 9 Ağustos Cuma günü açılacak.

Expo2023 alanında bulunan BLUELAND Lunapark & Aquapark 83 Bin 500 metrekarelik alana sahip, Türkiye’nin en büyük Aquapark’ı olmakla birlikte Türkiye’nin en kapsamlı Lunapark’larından birisi olma özelliğini taşıyor.

Tesisin kurucusu ve yatırımcısı Mesut Şahinkanat yaptığı açıklamada;

"Tükiye’nin en büyük Aquapark’ını inşa ettik. Hem açık ve kapalı alan kapasitesi olarak hem de montajı devam eden oyun grupları ile Bölgede tek olacak. BLUELAND Lunapark & Aquapark Kahramanmaraş’ın tanıtımına ve turizmine önemli katkıları olacak. Aquapark’ta her yaş grubu için havuzlar, oyun grupları, cafe ve yeşil alanlar var. Her gün bir adım ilerisi gitme stratejisi ile ilerliyoruz ve ilerleyen günlerde etkinlikleri sıklaştırıp, şehre değer katacak organizasyonları yapacağız. Kahramanmaraş halkı için gece gündüz çalışıp, her türlü ayrıntıya önem verip bu değerli tesisi kazandırdığımız için mutluyuz.

AÇILIŞTA ZİYARETÇİLERİ SÜRPRİZLER BEKLİYOR

9 Ağustos Cuma günü ziyaretçilerini büyük sürprizler bekliyor. Gündüz festival havasında etkinliklerle farklı şovların olacak ve çocuklarımıza oyuncak hediye edeceğiz. Akşam olduğunda eğlenceye enerji katıp, yurtdışından özel getirtilen havai fişekler gökyüzünde görsel bir şölen sergileyecek." ifadelerini kullandı.

BLUELAND'DA NELER VAR?

BLUELAND Aquapark‘ta 15 mt. Yükseklikten 5 kaydırak bulunmaktadır. 3’ü ile botla eğlencenize neşe katarken, adrenalin tutkunları için 2’si ile botsuz kayabilme imkanı bulunuyor. BLUELAND Lunapark’ta ise Dönme Dolap, Hızlı Tren, Discovery, Çarpışan Oto, Balon, Atlı Karınca, Crazy Dance, Chaos, Çocuk Uçağı, Gondol, Tren, Çocuk Go Kart, Super Shooter, Büyük Uçak, Go kart yer alıyor. 

Yorumlar (1)

aaa 5 Yıl Önce

Merhaba, Ya sizin Türkiye'den haberiniz yok ya da hiç AquaPark görmediniz. Buraya Türkiye'nin en büyük aquaparkı demek insanların aklıyla dalga geçmektir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.