Kahraman TV

Türkiye'nin 3 Büyük Şehrine Kahramanmaraş Parkı

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahraman TV canlı yayınına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un Kahraman TV'ye yaptığı açıklamalardan satır başları;

"115 taşeron işçi için adım atıldı, bunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor ilgili firmalarla görüşüyoruz.

"AKSU ÇAYI'NI TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞIYACAĞIZ"

Aksu Çayıyla İlgili benden başka konuşan da yok, ilgilenen de yok. Zaten bütçe plan görüşmeleri esnasında TBMM’de çevre bakanımıza bu konuyu ilettim ve çalışmalarımızın sürdüğünü Aksu çayının temiz olduğunu söyledi. Tabi ki temiz değil temiz olmadığını hepimiz biliyoruz. Aksu Çayı ile ilgili büyük kampanya başlatıp Türkiye’nin gündemine getireceğiz ve gerekirse aksu çayının geçtiği bölgelerde Türkoğlu’nda eylem yapıp bu konuyu kamuoyuna taşıyacağız.

"ELBİSTAN'DA ARTIK KAR YAĞIYOR"

Afşin Elbistan termik santral davasının peşini bırakmadık ve güzel sonuçlar aldık. Şu anda hava kirliliği bitiyor havamız temiz ve santral durduğundan beri Elbistan’da birkaç gündür kar yağıyor.

"GÜNDE 400-500 ARASI TELEFON GELİYOR"

Benim cep telefonu numaram herkeste var ve istedikleri her an bana ulaşmaları mümkündür. Bana günde 400 500 arası telefon geliyor. Meclis makam odası hariç her an telefona cevap veriyorum. Tek ulaşılabilen vekil ben olduğumu düşünüyorum.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'E KAHRAMANMARAŞ PARKI

100. yıl etkinliği olduğu için Türkiye genelinde duyurulması gerekirdi. Etkinlikler konusunda çok zayıf kaldık. Yetersiz görüyorum. Babamın cenaze işleri olduğu için benim davet edilmeme konusuyla ilgili bilgim yok eğer bu doğruysa çok ayıp etmişler. Şehirlerin merkezi konumlarında Kahramanmaraş’ın kurtuluşu adına etkinlikler yapılabilirdi. Seçim kampanyasında söylüyordum ben büyükşehir belediye başkanı olursam sadece Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinde değil diğer şehirlerde de kurtuluş etkinlikleri olacak diyordum. Oysa ki bu konuyu çok büyütmemek istiyorlar fakat bizim övünmemiz gurur duymamız gerekiyor. Genç Kahramanmaraşlılar derneği benimle iletişime geçti ve Ankara İstanbul ve İzmir de bir parka Kahramanmaraş 12 Şubat Kurtuluş Parkı adını vermeyi düşündük ve ilgili belediyelerle görüşmeler yapıyoruz bu işi gerçekleştireceğiz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.