Kahraman TV

Tümay Mercan Yazdı: "Kahramanmaraş TTI İzmir Fuarındaydı!"

KAHRAMANMARAŞ

Kahaman TV Köşe Yazarı Tümay Mercan Kahramanmaraş'ın katıldığı fuarla ilgili gözlemlerini yazdı.

İŞTE MERCAN'IN FUARLA İLGİLİ GÖZLEMLERİNİ PAYLAŞTIĞI O KÖŞE YAZISI:

Fuarlar kurumların, şehirlerin kendilerini tanıtmaları için iyi bir ortam.

Turizm fuarları ülkemizin turizm potansiyelini anlatmak için iyi bir araç. Çok iyi değerlendirilmesi gerek. Kurumlar bakış açıları, hedefleri, vizyonları ve mevcut ihtiyaçlarını düşünerek fuarlara katılıyorlar.

Travel Turkey İzmir 16. ‘’Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi (TTI İzmir) turizm aktörlerinden oluşan katılımcıları, ziyaretçileri, etkinlikleri ile dolu dolu geçti.

Fuarın ITT OUTDOOR bölümünde Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu (UKKF) Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Özdağ’ın moderatörlüğünde, Türsab Karayolları İhtisas Başkanı Kerem Serkan Çoban ile panelisti olduğumuz oturumda kamp ve karavanın geleceği ile ilgili olarak kamp/karavan ve doğada yaşam konusunda sunumumu da yaptım. Lüks karavandan, sürdürülebilir karavan turizmine, karbon ayak izinden, çocuklu karavancılara, kamp alanlarına, karavan üretimine kadar konu başlıklarına değindik.

Kocaeli Sağlık Turizmi Derneği başkanı olmam sebebiyle kamp ve karavan turizminin sağlık turizmine eklemlenebileceğini her iki turizm çeşidinin birbirini nasıl güçlendirebileceğini anlattım. Ayrıca kümelenme çalışmalarıyla ülkemizin karavan üretiminde dünyada nasıl söz sahibi olabileceği de konuşmam içinde yer aldı. Verimli, faydalı bir oturum oldu. 

KAHRAMANMARAŞ STANDI

TTI İzmir fuarında Kahramanmaraş standı yerel yönetimlerin ve kalkınma ajanslarının bulunduğu holde yer aldı. Kahramanmaraş’ ın doğal ve kültürel özellikleri...

***YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN***

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.