Kahraman TV

Tüm Gözler MasterChef Kahramanmaraşta: Bakın Hangi Lezzete Hayran Kaldı

KAHRAMANMARAŞ

Masterchef Türkiye'nin Kahramanmaraş'taki bölümü paylaşım yağmuruna tutulmasına devam ediyor. Sosyal medyada yapılan yorumlar birbirini kovalarken, programı İstanbul'da izleyen bir izleyici Kahraman TV'ye düşüncelerini belirtti.

MasterChef Türkiye 99. Bölümünde Kahramanmaraş lezzetlerini ekranlara taşıdı.İstanbul’dan programı izleyen bir izleyici Kahraman TV’ye konuştu

Kahramanmaraş'ın yöresel lezzetlerinin Maraş Kalesi'nde sergilendiği ve 7 den 70’e milyonların izlediği MasterChef programı Kahramanmaraş’ta çekilen bölümü büyük beğeni topladı.

İstanbul’dan MasterChef’in Kahramanmaraş’a özel programı izlediğini ve hayran kaldığını dile getiren Deniz Şahin:”Daha önce Kahramanmaraş’a iş için seyehat ettim. Masterchef’te izleyince orada kadın şefleri gördüm. Kadın şeflerin desteklenmesi çok hoşuma gitti. Yemeklerin tadına bakmadım ama bence çok güzel. 

ÇOK ETKİLEYİCİYDİ

Kahramanmaraş’ın yöre olarak çok zengin bir mutfağının olduğunu biliyordum. Gerçekten çok etkileyiciydi. En çok ekşili aya sulusuna bayıldım. Marul cacığı çok merak ettim, tatmayı çok isterdim. Fırsat olursa tekrardan Kahramanmaraş’a geleceğim günleri iple çekiyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.