Kahraman TV

TRT Dizisi Kahramanmaraş'ta Çekilecek

KAHRAMANMARAŞ

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Benim Adım Melek Dizisi, Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası'nda çekilecek.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi 'Benim Adım Melek' Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası'nda çekilecek.

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz, Kahraman TV'nin yeni adresine yaptığı ziyaret sonrasında konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'ın önceden dışa açılmış bir şehir olmadığını belirten Erdoğanyılmaz, "Turizm ve Kahramanmaraş'ı Türkiye'ye biz temsil ediyoruz diyoruz, ona göre altyapı oluşturuyoruz. Sen de ekibinle beraber Kahramanmaraş'ı tüm Türkiye'de temsil edecek alt yapı oluşturmuşsunuz. Yeni yeriniz ve işleriniz hayırlı olsun. Bu genç ekiple çok daha iyileri yapacağınızı inanıyorum. Allah utandırmasın." dedi.

Kutsi ve birçok ünlü isimleri bünyesinde ağırlayan Başkonuş Yaylası'nda bu sürecin nasıl ilerlerdiğini anlatan serhan Erdoğanyılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biraz kısmet, biraz da altını doldurmak ve çok çalışmak gerekiyor. Bu zamana kadar bizim altyapımız ve geri planda da Kahramanmaraş olarak çok dışa açılmış bir şehir değildi. Bizim ekibimiz de oldukça iyi. Sayın Başkanımız Sami Kervancıoğlu, Gökhan Büyükdereli, Fehmi Büyükdereli, Samet Çiftaslan, diğer ekipte olan özverili arkadaşlara sahibiz.

Güzel de bir haber vereyim. Pazar günü 'Benim Adım Melek' dizisi Başkonuş'ta çekilecek. Dizideki oyuncuların hepsi Başkonuş'ta olacaklar inşallah."

BURAK ÖZÇİVİT BAŞKONUŞ'A GELECEK

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'i de Başkonuş'ta ağırlayacaklarını belirten Erdoğanyılmaz, "Burak Özçivit belki bir gün, belki de bir ay içerisinde Başkonuş'ta olacak. Biz her zaman Kahramanmaraş Başkonuş'u paylaştı diyoruz." diyerek müjdeli haber duyurdu.

İlerleyen zamanlarda ünlü yönetmen Mehmet Bozdağ'ın da Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası'nda olması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.