Kahraman TV

TBMM Koronavirüs Önlemini Kahramanmaraş'ta Buldu

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal koronavirüs salgınına ilişkin Kahraman TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal koronavirüs salgınına ilişkin Kahraman TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

MUHALEFET TEMSİLCİLERİ HÜKÜMETİMİZİ TAKDİR ETTİ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal açıklamasında,’Kahramanmaraş Milletvekillerimiz olarak meclisteki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yasama faaliyetlerinin devam etmesi adına bizlerin burada olması önem arz etmektedir. Koronavirüs küresel çapta bir salgındır. En ağır muhalefet bile Sağlık Bakanımız ve hükümetimizin aldığı önlemleri takdir ederek takip ediyor. Kahramanmaraş’taki hemşehrilerimize zaruri olmadıkça evlerinde kalmalarını tavsiye ediyorum. Gerek Sağlık Bakanlığımızın gerek iller genelinde sağlıkla ilgili kurumlarımızın uyarılarını dikkate almalarını, kalabalık ortamlardan uzak durmaları gerektiğini belirtmek istiyorum. Bu süreci Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler ve vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde atlatacağımıza inancımız tamdır. Burada kendi medeniyetimizin de güzelliklerine değinmeden edemeyeceğim. Temizliğe önem veren bir medeniyetin temsilcileri olmamız salgının daha hafif atlatılması noktasında bizlere yardımcı oluyor. Virüsün en son bulaştığı ülkelerden biriyiz. Bu durumu devam ettirebilmemiz adına vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durmaları gerekmektedir. Hastanelerimizi aciliyet oluşmadıkça meşgul etmesinler, sağlık çalışanlarımıza da bu konuda yardımcı olsunlar’ ifadelerini kullandı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ARAYIP TEŞEKKÜR ETTİ

Öçal açıklamasının devamında, ’Siyaset ülkemizde tek oldu. Hükümetimiz devletin dilini sosyal medyanın diline kurban etmedi. Birlik beraberlik içerisinde süreç devam ediyor. Buradan Kahramanmaraşla ilgili bir sürprizi de duyurmuş olalım. Afşin Belediyemizin katkılarıyla geçtiğimiz Cuma günü Afşin’in lavanta sabununu Kahramanmaraş Milletvekillerimizin ve belediyemizin ismi yazılı bir şekilde Türkiye geneli muhalefet milletvekillerimiz de dahil olmak üzere dağıttık. Koronavirüsten korunma adına hediye ettik. Bütün meclisimiz Afşin’in Lavanta sabunu kokuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bey başta olmak üzere muhalefet ve iktidar milletvekillerimiz şahsımı aradı. Kahramanmaraşımız adına teşekkürleri kabul ettim. Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e bu projeyi bahsettiğimde çok heyecanlandı ve sonuna kadar destek olacağını ifade etti. Bir kez daha kendilerine teşekkür ediyor, evinde kal Kahramanmaraş’ diyorum’ açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.