Kahraman TV

TBMM'de Kahramanmaraş Sokağı Kuruldu

KAHRAMANMARAŞ

Alpedo ve Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancioglu ekibiyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisindeki milletvekillerine sunum gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş’ın turizm elçisi MÜSİAD Şube Başkanı ve Alpedo-Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Türkiye TBMM'de Kahramanmaraş’ın lezzetlerini tanıttı.

9 Aralık’ta başlayan bütçe görüşmelerinin son gününde TBMM'de Kahramanmaraş rüzgarları esti.

Milletvekilleri Alpedo ve Kervan'ın sunumuyla Kahramanmaraş lezzetlerini ve Dondurmasını tatma imkanı buldu.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

"EN ÜST GÖREVİMİZ TURİZM ELÇİLİĞİ"

Sami Kervancıoğlu yaptığı açıklamada;

“Kahramanmaraş’ın tanıtımı adına üstlendiğimiz gönüllü turizm elçiliği görevini en üst görev olarak kabul ediyoruz. Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşlı her şeye layıktır. Hatırlanacağı üzere daha önce AK Parti Genel Merkezi'nde Sayın Cumhurbaşkanımız ve MYK ülerine bir sunum yaparak lezzetlerimizi tanıtmıştık.

700 HEDİYE PAKETİ HAZIRLANDI

Şimdi ise Bütçe görüşmelerinin son akşamında Kahramanmaraş lezzetlerini sayın Milletvekillerimizle buluşturmak amacıyla bu organizasyonu üstlendik. TBMM’de açtığımız stantlarda yapılacak ikramların dışında 700 hediye paketi hazırlattık. Sayın vekillerimizin odalarına ayrı ayrı bıraktırdık. Akşam evlerinde çocukları ve eşleriyle ağızlarının tatlandırmalarını istedik. Güzel bir proğram oldu. Bize bu imkanı veren TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.