Kahraman TV

Tarihi Maraş Kalesi Kervan'a Emanet

KAHRAMANMARAŞ

Maraş'ın Tarihi Kalesi Kervan Pastaneleri ile emin ellerde. Alpedo Kervan Lezzet Grubu Maraş Kalesi'ne gelen misafirlere Kahramanmaraş'ın lezzetlerini tattırıyor.

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu;

"Sami kervancıoğlu olarak hep söylüyorum biz kendimizi zaten turizm elçisi ilan ettik. Biz Kahramanmaraş sevdalısıyız yani bizim derdimiz bu. Biz Kahramanmaraş'ta yakında projelerimizi gerçekleştireceğiz. Kahramanmaraş sadece dondurmasıyla değil tatlısıyla değil yani turizm açısından çok zengin bir şehrimiz. Bizlerde Kervan Lezzetler grubu olarak tabi burada Kahramanmaraş'ta 8 tane şubemiz var.

"BİZ KENDİMİZİ MARAŞ SEVDALISI İLAN ETTİK"

Biz öncelikle burada Kahramanmaraş'ın tarihi kalesi var Kocabaş Konağı var biz kendimizi Maraş sevdalısı ilan ettiğimiz için halkımıza daha nasıl güzellikler kazandırabiliriz bunun mücadelesini veriyoruz. Gecemizi gündüzümüzü katıyoruz. Bu şehire güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. Kahramanmaraş Kalemizin çok tarihi ve kıymeti var. Dışarıdan gelen turistlerimiz Kahramanmaraş'a geldiği zaman kalemize çıkıyorlar geziyorlar. Tabi burada Büyükşehir belediye başkanımız Hayrettin Güngör başkanımızında hakkını yememek lazım. Daha önceki kalemize baktığımız zaman şuan ki zamana baktığımız zaman çevre düzenlemesiyle tarihine dokusuna zarar vermeden güzel bir şekilde çalışmalar oldu. Hayrettin Güngör başkanım burada güzel çalışmalar yaptı.

"TARİHİ RESTORANTI BİZE EMANET ETTİ"

Bizede kalemizde restorantını işte Kervan da bu işi çok güzel yapar bu işin ustasıdır diye Tarihi restorantı bize emanet etti. Bizde emanetin ne kadar kıymetli olduğunu değerli olduğunu bilerek burada Kervan Lezzet grubuna yakışır şekilde çok güzel proje yaptık. Burada halkımıza en değerli hizmeti sunmak zorundayız. Çünkü halk bize Kervan Lezzet grubuna destek veriyor ve sahip çıkıyor.Bizde halkımıza inşallah Kocabaş Konağı olsun Kalemiz olsun yani diğer yatılı bölge tarafına yeni bir projemiz olacak. Tekerek şubemizi 4 ay içerisinde açacağız. Biraz geç kaldı ama çok güzel bir proje oldu. Çünkü bu işler kolay değil. Bir işi önce seveceksin o işi güzel bir noktaya taşıyacaksın yani bu iş böyledir." İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.